Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start Retouren

Retouren

Een product retourneren? het is makkelijk!

Bereid een nieuw pakket en bevestig het retourslabel aan de buitenkant

Stuur uw pakket retour

Nadat het product geverifieerd is dat het in een perfecte conditie is, zullen we de terugbetaling emitteren

Verlengde retourperiode: Bestellingen geplaatst van 20 november 2023 – 10 december 2023 kunnen binnen 45 dagen worden geretourneerd.

Retourneren beleid

Een order plaatsen

Wat zijn de voorwaarden om een artikel te retourneren?

U heeft 30 dagen om te besluiten of u tevreden bent met uw product. Wij zullen alle producten terugbetalen, mits het product(en) niet beschadigd, vervuild, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en als alle labels en etiketten er nog aan zitten. Als u, bijvoorbeeld, een andere maat of kleur zou willen, dan moet u een nieuwe bestelling plaatsen in onze online webwinkel.

Wilt u iets retourneren? Geen probleem, zorg ervoor dat u aan de volgende criteria voldoet:

- U kunt elk product retourneren voor een terugbetaling binnen 30 dagen dat u uw pakket heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat er bepaalde producten zijn die niet kunnen worden geretourneerd, behalve in het geval van defecte producten, zoals producten die om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunnen worden geretourneerd als de verzegeling door u na levering is verbroken (bijvoorbeeld cosmetische producten), of dat ze na levering onafscheidelijk vermengd waren met andere producten; producten die snel kunnen bederven of de houdbaarheidsdatum hebben (bijvoorbeeld voedsel of producten die bederfelijk zijn of een houdbaarheidsdatum hebben); verzegelde geluids- of video-opnamen of verzegelde software als deze bij levering door u zijn ontzegeld; goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd zijn, inclusief op maat gemaakte schoenen, op maat gemaakte truien, op maat gemaakte voetbalhandschoenen of ski"s met gemonteerde bindingen. Voor elk elektronisch apparaat is het van essentieel belang dat u het verstuurt zonder een actief slot, ontkoppeld van het mobiele apparaat, met de fabrieksinstellingen hersteld en zonder geheugenkaarten.

- Alle producten moeten ongedragen zijn en in hun originele staat bevinden. Geretourneerde producten moeten labels bevatten en de originele verpakkingen, bijvoorbeeld, schoenen moeten geretourneerd worden met hun originele schoenendoos. Gelieven geen labels of plakband direct bevestigen op het verpakking.

- In het onwaarschijnlijke geval dat een product in een ongeschikte conditie is geretourneerd, kan het zijn dat wij het terug sturen naar u.

- It is important to follow the return process, which begins by making a return request through the My account section.

- Het pakket en de inhoud is uw verantwoordelijkheid totdat het ons magazijn bereikt, dus zorg ervoor dat alles goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens transport! Wij raden u om naar een bewijs van verzending te vragen. Ons retouradres is: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Om het proces van uw retourzending te versnellen, kunt u deze verwerken in het gedeelte MIJN ACCOUNT door deze stappen te volgen:

Stap 1: Log in op MIJN ACCOUNT

Log in op uw account met uw e-mailadres en uw wachtwoord, en selecteer Mijn bestellingen. Klik op uw bestelling en selecteer het product(en) die u wilt retourneren. U kunt nu de reden van retour kiezen en print het retour label. In het geval dat wij meer informatie nodig hebben, zullen wij u direct contacteren.

Stap 2: Bereid uw pakket voor

Zodra u het retour label heeft kunnen printen, bereid uw pakket voor. Zorg ervoor dat de producten verzonden worden in een perfecte staat (ongebruikt, met labels, in originele verpakking) en gebruik een nieuwe verpakking om ervoor te zorgen dat er geen etiketten of plakband op de originele verpakking zitten.

Stap 3: Verzend het pakket

Bevestig het retour label aan de buitenkant van de verpakking en stuur het pakket naar het adres die op de label staat.

Stap 4: Ontvang de terugbetaling

Wanneer wij uw retour ontvangen, zult u een automatische e-mail ontvangen. Wij zullen ook een e-mail sturen wanneer wij uw retour hebben verwerkt. Elke terugbetaling word automatisch uitgegeven via hetzelfde betalingsmethode die uw gebruikt heeft bij de originele bestelling. Het kan 14 werkdagen (met uitzondering van weekenden en feestdagen) duren voordat uw pakket door ons ontvangen en verwerkt is.

Als u het product wil ruilen, dan moet u het product retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

Wat als ik een defect / beschadigd product of het verkeerde product heb ontvangen?

Als u een beschadigd / defect product of het verkeerde product heeft ontvangen, vragen wij u vriendelijk om de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Log in op MIJN ACCOUNT

Log in op uw account met uw e-mailadres en uw wachtwoord, en selecteer Mijn bestellingen.

Stap 2: Selecteer uw bestelling/product

Klik op uw bestelling en selecteer het beschadigde / defecte product of het verkeerde product. Kies uw rede voor retourneren.

Stap 3: Informatie/Fotos

Om uw aanvraag te verwerken vragen wij dat u een korte beschrijving bijvoegt, over wat defect is en op z"n minst één foto dat de beschadiging of defect laat zien. Foto"s kunnen direct bijgevoegd worden bij het formulier. In het geval dat het pakket beschadigd aangekomen is en u er al voor getekend heeft, vragen wij u om ons binnen 4 dagen te voorzien met aanvullende informatie zoals:

- Foto van het beschadigde product
- Foto van het pakket, label, evenals de beschadiging van het pakket.

Stap 4: Verwerking

Zodat wij de aanvullende informatie hebben ontvangen, zullen we uw aanvraag zo spoedig mogelijk beoordelen.

Wij kunnen geen reclamaties accepteren voor de volgende defecten:

- Beschadigd door onjuist of intensief gebruik.
- Verhoogde transpiratie.
- Verkleuring (zoals sokken die blauw worden door spijkerbroeken).
- Beschadigd door externe factoren, zoals wrijving, scherpe objecten of chemicaliën.
- Artikelen die fysieke pijn veroorzaken zoals blaren.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

De terugbetaling van een bestelling duurt 3-7 werkdagen. Elke terugbetaling zal automatisch worden uitgegeven aan de betaalmethode die u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen.
- Indien betaald werd met een debetkaart of kredietkaart, zal het geld worden teruggestort op de bankrekening die aan de kaart is gekoppeld.
- Als de betaling is verricht met PayPal, zal het bedrag van uw restitutie worden teruggestort op uw PayPal-rekening. U ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer uw retourzending in ons magazijn is ontvangen. Normaal gesproken ontvangt u binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail uw geld terug.

Let op: Als u een cadeau hebt ontvangen en het wilt retourneren, krijgt de persoon die het cadeau oorspronkelijk heeft gekocht, het geld terug. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit voor u kan veroorzaken.

Als de reden voor de retour niet is dat het product beschadigd, defect of verkeerd is aangekomen, betalen wij de bezorgkosten of andere diensten in verband met uw bestelling niet terug; wij betalen alleen de kosten van het product terug.

Hoe kan ik mijn artikel omruilen?

Als u hetzelfde product in een andere maat of een ander alternatief product wilt ontvangen, moet u een nieuwe bestelling via onze website verwerken en de verzendkosten opnieuw betalen.

INFORMATIE OVER MATEN

Er kan een verschil zijn tussen de maat die je hebt besteld en de maat die op het etiket staat van sommige artikelen en merken, maar maak je geen zorgen, dit is vanwege de gelijkwaardigheid tussen internationale maten (bijv. maat 38 in Spanje is gelijk aan 36 in Duitsland). We raden je aan om thuis alles rustig uit te proberen.

Wie betaalt de verzendkosten voor het retourneren van de bestelling?

Als u een product retourneert omdat het niet past of ongeschikt is, dan moet u de verzendkosten betalen om het te retourneren *. Als een product beschadigd of defect aankomt, dan zullen wij er voor zorgen dat het product terug gestuurd word naar ons magazijn en er voor zorgen dat het vervangen word of het geld teruggestort wordt.

*Verwerk uw retour eenvoudig en tegen gunstige prijzen:

Vanuit Spanje kunt u een retourzending maken met Mondial Relay/Inpost, de kosten voor het retourlabel beginnen vanaf 4,99€.

Mondial Relay/Inpost: deze service is beschikbaar voor de volgende landen: België, Italië, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Portugal en Monaco. De kosten voor een retourlabel bedragen € 7,99.
Houd er rekening mee dat de prijs van de retourzending afhankelijk is van het gewicht van de te retourneren artikelen.

GLS: deze service is momenteel beschikbaar voor de volgende landen: Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Litouwen, Letland, Polen, Slowakije, Slovenië en Zweden. Voor Italië, Roemenië, Bulgarije en Griekenland kun je Spring gebruiken.
Houd er rekening mee dat de prijs van de retourzending afhankelijk is van het gewicht van de te retourneren artikelen, de prijs varieert van 7,99€.

Als u retourneert vanuit Verenigd Koninkrijk, kunt u gebruik maken van Royal Mail (Spring). Als de vervoerder die u voor de verzending van uw bestelling hebt gebruikt een andere vervoerder is, moet het pakket op uw kosten worden verzonden met de vervoerder van uw keuze.

Voor klanten die zich BUITEN de Europese Unie bevinden of voor landen die hierboven niet zijn vermeld, raden wij aan gebruik te maken van DHL, aangezien wij een speciale overeenkomst met hen hebben. Met DHL wordt uw zending snel en efficiënt verzonden.

Voor elke retourzending kunt u het retourlabel rechtstreeks afdrukken in MIJN ACCOUNT.

Welke garanties heb ik op een product?

Als u merkt dat het product een fabricage- en / of functioneel defect heeft, wordt het naar het merk gestuurd. Gebreken veroorzaakt door nalatigheid, stoten, onjuist gebruik of manipulatie, ongeschikte spanning, onjuiste installatie die niet is uitgevoerd door de geautoriseerde technische dienst indien van toepassing, of materialen die onderhevig zijn aan slijtage door normaal gebruik, zijn niet inbegrepen. In het geval van computerproducten dekt de garantie niet het verwijderen van virussen, het herstellen van programma"s om deze reden of het opnieuw installeren van de schijf als gevolg van het wissen ervan. We bieden een service aan om het defecte product op onze kosten op te halen en vervolgens terug te sturen naar het merk. De wachttijd is afhankelijk van de beheertijd die de technische dienst van elk merk heeft. In die incidenten die het gebruik van de garantie rechtvaardigen, is de optie om het product te repareren, te vervangen, korting te geven of te retourneren, volgens de wettelijk vastgestelde voorwaarden.

Om uw garantie te kunnen verwerken, vragen wij u vriendelijk om de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Log in op MIJN ACCOUNT

Log in op uw account met uw e-mailadres en uw wachtwoord, en selecteer Mijn bestellingen.

Stap 2: Selecteer uw bestelling/product

Klik op uw bestelling en selecteer het beschadigde of defecte product. Kies optie 4. artikel werkt niet of is defect als retour optie.

Stap 3: Informatie/Fotos

Om uw aanvraag te verwerken vragen wij dat u een korte beschrijving bijvoegt, over wat defect is en op z"n minst één foto dat de beschadiging of defect laat zien. Foto"s kunnen direct bijgevoegd worden bij het formulier.

Stap 4: Verwerking

Zodat wij de benodigde informatie hebben ontvangen, zullen we uw aanvraag beoordelen zo spoedig mogelijk.

Wij kunnen geen reclamaties accepteren voor de volgende defecten:

- Beschadigd door onjuist of intensief gebruik.
- Verhoogde transpiratie.
- Verkleuring (zoals sokken die blauw worden door spijkerbroeken).
- Beschadigd door externe factoren, zoals wrijving, scherpe objecten of chemicaliën.
- Artikelen die fysieke pijn veroorzaken zoals blaren.

Welke retourmogelijkheden biedt u?

Wij bieden u de volgende transportbedrijven aan voor uw retourzendingen, u kunt uw artikelen gemakkelijk en tegen gunstige prijzen terugsturen.

Vanuit Spanje kunt u een retourzending maken met Mondial Relay/Inpost, de kosten voor het retourlabel beginnen vanaf 4,99€.

Mondial Relay/Inpost: deze service is beschikbaar voor de volgende landen: België, Italië, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Portugal en Monaco. De kosten voor een retourlabel bedragen € 7,99.
Houd er rekening mee dat de prijs van de retourzending afhankelijk is van het gewicht van de te retourneren artikelen.

GLS: deze service is momenteel beschikbaar voor de volgende landen: Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Litouwen, Letland, Polen, Slowakije, Slovenië en Zweden. Voor Italië, Roemenië, Bulgarije en Griekenland kun je Spring gebruiken.
Houd er rekening mee dat de prijs van de retourzending afhankelijk is van het gewicht van de te retourneren artikelen, de prijs varieert van 7,99€.

Als u retourneert vanuit Verenigd Koninkrijk, kunt u gebruik maken van Royal Mail (Spring). Als de vervoerder die u voor de verzending van uw bestelling hebt gebruikt een andere vervoerder is, moet het pakket op uw kosten worden verzonden met de vervoerder van uw keuze.

Voor klanten die zich BUITEN de Europese Unie bevinden of voor landen die hierboven niet zijn vermeld, raden wij aan gebruik te maken van DHL, aangezien wij een speciale overeenkomst met hen hebben. Met DHL wordt uw zending snel en efficiënt verzonden.

Voor elke retourzending kunt u het retourlabel rechtstreeks afdrukken in MIJN ACCOUNT.

Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd wordt afgeleverd of als er artikelen ontbreken?

Bij de levering is het belangrijk dat u het pakket onderzoekt op tekenen van beschadiging, verlies of diefstal. Als het pakket open en/of beschadigd is (het veiligheidszegel is verbroken), en de inhoud lijkt ook beschadigd te zijn, zorg er dan voor dat u de inhoud opent en controleert in het bijzijn van de bezorger.Als de inhoud inderdaad beschadigd is of het pakket niet compleet is, dient de klant de bestelling te weigeren. Zorg ervoor dat u contact opneemt met de klantenservice om het incident te melden. De mondelinge bevestiging van de bestuurder kan niet worden gebruikt als bewijs van uw claim.

Voor voorwerpen van grote waarde raden wij ten zeerste aan een video op te nemen terwijl u het pakket opent, zodat u, mocht u een schadeclaim moeten indienen, de schade of ontbrekende voorwerpen met succes kunt bewijzen. Schadeclaims kunnen worden afgewezen indien zij worden ingediend zonder foto"s of video"s die bij de levering zijn genomen en waarop het beschadigde pakket te zien is of waaruit het verlies van de artikelen blijkt, en/of zonder een kopie van het proces-verbaal dat door de chauffeur bij de levering is opgesteld, en/of zonder een factuur of kwitantie waaruit de waarde van de goederen blijkt. U moet ons uw klacht schriftelijk toesturen binnen 72 uur na de datum van levering. Wij kunnen geen claims aanvaarden of verwerken voor leveringen van meer dan 72 uur. Om uw klacht in te dienen, gaat u naar MIJN ACCOUNT, selecteer de bestelling, klik op Contact en kies tenslotte de optie: Ik heb de tracking gecontroleerd en ik heb een incident met de verzending van mijn bestelling.

Wat kan ik doen als de tracking aangeeft dat mijn pakket is afgeleverd, maar ik heb mijn pakket niet?

Als de bezorger de levering heeft voltooid, moet de trackingstatus van het pakket of een afleverbericht aangeven waar de bezorger het pakket heeft achtergelaten. Zendingen waarvoor geen handtekening nodig is, kunnen naar keuze van de bezorger op een veilige plaats worden achtergelaten. Dit kan de veranda, de zijdeur, de achterporch of de garage zijn.

Als de trackingstatus aangeeft dat de bezorger de bezorging heeft voltooid en een handtekening heeft gekregen, is het pakket mogelijk ondertekend door een buurman of een andere bewoner op uw locatie. Als de bezorger je pakket op een andere locatie heeft afgeleverd, zou je een afleverbericht moeten hebben ontvangen dat aangeeft waar het pakket is achtergelaten (bijvoorbeeld het huis van de buren, een afhaalpunt of een postkantoor).

Neem contact op met anderen op uw adres, of misschien een buurman, om te zien of iemand anders het pakket heeft opgehaald. U kunt ook rond de ingangen van uw woning kijken voor het pakket, met name op veranda"s, struiken, garages, grills of andere plaatsen die uw pakket kunnen beschermen tegen diefstal of weersinvloeden. Houd er rekening mee dat bezorgers ook plastic zakken kunnen gebruiken om uw pakket tegen weersinvloeden te beschermen.

Als u het pakket nog steeds niet kunt vinden, neem dan rechtstreeks contact op met het bezorgbedrijf. Bezorgbedrijven hebben hun interne systemen die de bezorgstatus kunnen controleren.

Eindelijk als het bezorgbedrijf bevestigt dat het pakket is afgeleverd en u vermoedt dat het pakket mogelijk is gestolen uit een flatgebouw, de brievenbus of de deuropening van uw huis moet u aangifte doen bij de politie. Stuur ons a.u.b. een kopie van het politierapport zodat we het claimproces bij het bezorgbedrijf kunnen starten.

Om de claim in te dienen, logt u in op MIJN ACCOUNT, selecteert u de bestelling, klikt u op Contact en kiest u ten slotte de optie: Ik heb naar de tracking gekeken en er is een probleem met de levering van mijn bestelling.

Retourneren beleid Tradeinn Marketplace

Wat is Tradeinn Marketplace?

Het is het nieuwe distributieplatform van de Tradeinn-groep. De beste merken en gespecialiseerde verkopers op de markt geven hun productcatalogus weer, zodat u toegang hebt tot de beste aanbiedingen op het gebied van sportuitrusting, elektronica, mode, kinderproducten en huishoudelijke producten. Ons doel is dat u alles wat u zoekt op één plek kunt vinden voor de beste prijs. Op Tradeinn Marketplace vindt u duizenden nieuwe producten met het vertrouwen van Tradeinn. Smart Shopping!

Retouren Tradeinn Marketplace

U kunt retourneren via Tradeinn Marketplace zolang het artikel in perfecte staat is en niet is gemonteerd. Inclusief accessoires, documentatie en verpakking, anders wordt het goed afgeschreven. Onze klanten worden eraan herinnerd dat het wordt aanbevolen dat de verpakking in perfecte staat wordt geleverd. Om het proces van uw retourzending te versnellen, kunt u deze verwerken in het gedeelte MIJN ACCOUNT door deze stappen te volgen:
1. Log in op MIJN ACCOUNT.
2. Selecteer het artikel dat u wilt retourneren en klik op Artikel retourneren.
3. Laat een bericht achter bij de verkoper met de reden voor het retourneren van het artikel.
4. De verkoper neemt binnen 2 werkdagen per e-mail contact met je op met instructies voor het retourneren van het artikel. U ontvangt een kopie van deze e-mail in MIJN ACCOUNT.

Terugkeer Voorwaarden

Als je niet tevreden bent met een van de producten die je hebt gekocht, kun je het product retourneren binnen de dagen die door de verkoper zijn vastgesteld voor het retourneren van het product. Elke verkoper heeft zijn eigen retourbeleid. Je kunt het controleren op de pagina van hun verkoper. U moet de verkoper informeren dat u het product wilt retourneren, u kunt het product niet retourneren zonder eerst de verkoper te raadplegen. Als de verkoper u niet binnen 2 werkdagen antwoordt, kunt u een incident openen en als hij binnen 5 werkdagen geen contact met u opneemt, zullen we contact opnemen met de verkoper om het incident op te lossen.

Neem contact op met de verkoper

U kunt contact opnemen met de verkoper via MIJN ACCOUNT zodra u een bestelling heeft geplaatst. Ga gewoon naar MIJN ACCOUNT en voer uw e-mailadres en wachtwoord in. In de rubriek "Neem contact op met de verkoper" kunt u uw vraag achterlaten. De verkoper zou binnen 24 uur contact met je moeten opnemen.