Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Verf

Verf huis, tuin & doe-het-zelf

Vind een breed scala aan Verf-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Verf

Merken in Verf

Hoe schilder je een kamer voor jezelf?

Borstels en Rollers

Kwasten en rollers zijn onmisbaar bij het schilderen. De meest gebruikelijke verfkwast van bekwame huisschilders is een 6,3 cm. Verfrollers zijn zo gemaakt dat ze veel verf bevatten en een groter oppervlak bedekken. Rollers zijn de belangrijkste selectie van verfexperts om interieurs en daken te schilderen.

Krijtverf

Krijtverf is een soort verf op waterbasis die bekend staat om zijn gladde, matte en fluweelachtige afwerking. Het is populair onder doe het zelvers en binnenhuisarchitecten vanwege het gebruiksgemak en de mogelijkheid om op verschillende oppervlakken een vintage, shabby chic of verweerde look te creëren. Krijtverf dankt zijn naam aan het zachte, krijtachtige uiterlijk dat het op geverfde voorwerpen geeft.

Buitenverven, waterdichtmakende verven en binnenschilderwerken

Buitenverven, waterdichtmakende verven en binnenverven zijn essentieel bij het schilderen en decoreren van interieurs en buitenhuizen. Buitenverven zijn het type verven dat wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Watervaste verven zijn de vliezige laagoplossing die de kans op kwel en vocht afwendt en dient als een belemmering tegen water. Interieurschilderen is een aangename kunst met een hoge creatieve waarde.

Oplosmiddelen

Oplosmiddelen voor schilderen zijn chemische stoffen die worden gebruikt om verf op te lossen en te verdunnen, schildergereedschappen schoon te maken en de eigenschappen van verf aan te passen, zoals de droogtijd en consistentie. Verschillende soorten verf vereisen specifieke oplosmiddelen en het begrijpen van hun eigenschappen is essentieel voor succesvolle schilderprojecten.

Spatels en peddels

Schilderspatels en peddels zijn hulpmiddelen die in verschillende schildertoepassingen worden gebruikt om verf of andere materialen op een oppervlak te verspreiden, te mengen of te manipuleren. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en materialen om aan specifieke schildertechnieken en voorkeuren te voldoen. Schilderspatels zijn platte, dunne gereedschappen met een flexibel metalen mes. Ze hebben meestal een afgeronde punt en een handvat voor gemakkelijke grip. Schilderspeddels , ook wel verfmengers of roerpeddels genoemd, zijn brede, platte gereedschappen die worden gebruikt om verf te mengen en te roeren, vooral in grotere hoeveelheden. Ze zijn meestal gemaakt van hout, plastic of metaal en hebben een breed, plat oppervlak voor efficiënt mengen.

Sprays

Verfsprays zijn een soort verf die wordt bewaard in een houder onder druk en door een mondstuk wordt afgegeven als een fijne nevel of spray. Ze zijn een populaire keuze voor het schilderen van verschillende oppervlakken vanwege hun gebruiksgemak, snelle toepassing en het vermogen om grote oppervlakken gelijkmatig te bedekken. Spuitverven bestaan uit pigmenten, oplosmiddelen en andere additieven die in de onder druk staande bus worden gesuspendeerd. Wanneer het mondstuk wordt ingedrukt, komt de verf vrij als een nevel van kleine druppeltjes, wat zorgt voor een gladde en consistente afwerking van het te schilderen oppervlak.

Meer over verven :

Meer over verven zijn plamuur en kit, pistolen, emmers en linten, email en vernis. U kunt deze dingen van deze merken kopen: Edm , Masso , Oem , Soudal , Tesa , Wolfcraft en Fischer Group .