Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kamperen

Kamperen huis, tuin & doe-het-zelf

Vind een breed scala aan Kamperen-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kamperen

Merken in Kamperen

Hoe de essentiële kampeerspullen kiezen?

Campingkoelers

Campingkoelers , ook wel ijskisten of draagbare koelboxen genoemd, zijn essentiële uitrustingen voor outdoorliefhebbers en kampeerders. Ze zijn ontworpen om eten, drinken en bederfelijke artikelen koel en vers te houden tijdens kampeertrips of andere buitenactiviteiten. Campingkoelers zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals hard plastic, metaal of stof met isolatie in de wanden en het deksel. De isolatie helpt de binnentemperatuur op peil te houden en warmteoverdracht van buitenaf te voorkomen. Sommige high end koelers hebben een dikkere isolatie, wat zorgt voor betere isolatieprestaties en een langere ijsretentie. Deze koelers zijn er in verschillende maten, van kleine persoonlijke koelers tot grotere modellen die een aanzienlijke hoeveelheid eten en drinken kunnen bevatten. De grootte van de koelbox is afhankelijk van de individuele behoeften en de lengte van de kampeertrip. Kleinere koelboxen zijn meer draagbaar en geschikt voor korte uitstapjes, terwijl grotere koelboxen ideaal zijn voor langere reizen of kamperen met een groep.

Kampeeruitrusting

De kampeeruitrusting omvat veel verschillende items die worden gebruikt voor het uitvoeren van verschillende taken tijdens het kamperen. De kampeeruitrusting omvat kampeeraccessoires, kampeertoestellen, kampeertenten etc. Tot de kampeeraccessoires behoren zaklampen, kaarten en uitrusting die worden gebruikt om uw kampeertocht comfortabel te maken. Tot de kampeertoestellen behoren draagbare ventilatoren en elektrische koel of verwarmingssystemen.

Camping keukens

Kampeerkeukens , ook wel draagbare kampkeukens of kookstations voor buiten genoemd, zijn apparatuur die is ontworpen om een functionele kook en voedselbereidingsruimte te bieden tijdens kampeertrips of buitenavonturen. Ze bieden efficiëntie door kookgereedschap, keukengerei en ingrediënten te organiseren en te centraliseren in een compacte en draagbare opstelling. Campingkeuken omvat items die verband houden met de keuken, zoals borden, glazen, pannen en andere gebruiksvoorwerpen die worden gebruikt voor het koken van verschillende maaltijden tijdens het kamperen.

Kampeerkachels

Campingkachels zijn draagbare kooktoestellen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis tijdens kamperen, wandelen, picknicken of andere buitenactiviteiten. Deze fornuizen bieden een handige en efficiënte manier om maaltijden te bereiden en water te koken in buitenomgevingen waar traditionele keukenfaciliteiten mogelijk niet beschikbaar zijn.
Campingkachels zijn doorgaans compact, licht van gewicht en ontworpen voor gemakkelijk transport. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen, elk met verschillende kenmerken en brandstofopties. Enkele veel voorkomende soorten kampeerkachels zijn: propaankachels, butaankachels en kachels op vaste brandstof.

Meubilair

Kampeermeubilair verwijst naar draagbare en inklapbare meubels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis tijdens kampeertochten, picknicks of andere buitenactiviteiten. Deze meubels bieden comfort, gemak en functionaliteit, terwijl ze de ruimte efficiëntie en het transportgemak maximaliseren. Kampeermeubilair omvat een verscheidenheid aan items die zijn ontworpen om de kampeerervaring te verbeteren. Enkele veelvoorkomende voorbeelden van kampeermeubilair zijn:

Campingstoelen: Campingstoelen zijn draagbare stoelen die lichtgewicht en opvouwbaar zijn, waardoor ze gemakkelijk te dragen en op te zetten zijn op de camping. Ze hebben vaak een stevig frame, duurzame stof en ergonomische ontwerpen voor comfort en ondersteuning.
Klaptafels: Klaptafels zijn compacte en opklapbare tafels die een stabiel oppervlak bieden voor diverse activiteiten zoals eten, koken of spelletjes spelen. Ze zijn meestal gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium of plastic, waardoor transport en installatie gemakkelijk zijn.
Campingkrukken: Campingkrukken zijn lichtgewicht en inklapbare stoelen die een eenvoudige en draagbare zitmogelijkheid bieden. Ze zijn geschikt voor situaties waar de ruimte beperkt is of waar een lagere zitpositie gewenst is.
Draagbare hangmatten: Draagbare hangmatten zijn lichtgewicht en compacte hangmatten die gemakkelijk tussen bomen of andere stevige constructies geplaatst kunnen worden.

Meer over kamperen:

Het meer over kamperen omvat de volgende zaken als gereedschap en messen, kookgerei en opblaasbare matrassen. De merken die al deze dingen aanbieden zijn Orbegozo , Edm , Prosperlast , Aktive , Fiskars en Lifetime .