Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Huishoudelijke artikelen

Huishoudelijke artikelen

Vind een breed scala aan Huishoudelijke artikelen-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Huishouden

Merken in Huishouden

Hoe huishoudelijke artikelen kiezen?

Koffie makers

Een koffiezetapparaat is een keukenapparaat dat wordt gebruikt om koffie te zetten. Het is ontworpen om het koffiezetten te vereenvoudigen door verschillende componenten en mechanismen te combineren. Typisch bestaat een koffiezetapparaat uit een waterreservoir, een verwarmingselement, een filtermand of koffiepadhouder en een karaf of kopjesplateau.
Het koffiezetproces begint met het toevoegen van water aan het reservoir, dat vervolgens door het verwarmingselement wordt verwarmd tot de optimale zettemperatuur. Het hete water komt dan vrij en stroomt door het filtermandje, waarin het koffieresidu of de coffee pad zit. Terwijl het water door de koffie gaat, onttrekt het de smaak en het aroma aan het koffiedik, waardoor de gezette koffie ontstaat.
Theepotten zijn speciaal ontworpen vaten die worden gebruikt voor het zetten en serveren van thee. Ze zijn een essentieel onderdeel van de theecultuur en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en materialen om aan verschillende voorkeuren en tradities te voldoen.
Theepotten hebben meestal een handvat om gemakkelijk uit te schenken en een tuit om gecontroleerd uit te schenken zonder te druppelen. Ze hebben vaak een deksel om de bovenkant van de pot te bedekken, waardoor de warmte wordt vastgehouden en er geen vuil in de thee terechtkomt. De grootte van een theepot kan variëren, van kleine individuele theepotten tot grotere theepotten voor het serveren van meerdere kopjes.

Grillen

Een grill is een kooktoestel of apparaat dat wordt gebruikt om voedsel te koken door van onderaf droge warmte toe te passen. Het bestaat meestal uit een rooster of een rooster, het kookoppervlak waarop het voedsel wordt geplaatst, en een warmtebron eronder, zoals houtskool, gasbranders of elektrische elementen.
Grills worden vaak gebruikt om buiten te koken, vooral voor het bereiden van barbecuegerechten. Ze zijn er in verschillende maten, vormen en stijlen, variërend van draagbare en compacte grills tot grote, stationaire die in buitenkeukens zijn ingebouwd. Grillen omvat de directe toepassing van warmte op het voedsel, waardoor een unieke smaak en textuur ontstaat. Terwijl het voedsel op de grill wordt geplaatst, kookt de warmtebron het door direct contact, waardoor de buitenkant dichtschroeit en er grillstrepen ontstaan. Dit proces helpt om de sappen vast te houden en een rokerige of verkoolde smaak aan het voedsel te geven.
Grills zijn veelzijdige kooktoestellen die kunnen worden gebruikt voor het grillen van verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, gevogelte, vis, groenten en zelfs fruit. Ze bieden verschillende temperatuurregelingen en methoden voor warmteverdeling om de gewenste kookresultaten te bereiken.

Mallen

Kookvormen , ook wel bakvormen of cakevormen genoemd, zijn essentiële hulpmiddelen in de keuken die worden gebruikt voor het vormen en vormen van verschillende soorten voedsel tijdens het kook of bakproces. Deze vormen zijn ontworpen om structuur en uniformiteit te geven aan het voedsel dat wordt bereid.
Bakvormen zijn er in verschillende vormen, maten en materialen, waaronder metaal, siliconen, keramiek of glas. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel zoete als hartige gerechten, zoals cake, brood, gebak, muffins, taarten, custards, chocolaatjes en meer.
De primaire functie van kookvormen is om het voedselmengsel of beslag te vormen en op zijn plaats te houden tijdens het kook of bakproces. Ze zorgen voor een gelijkmatige bereiding, een consistente vorm en een aantrekkelijke presentatie. Taartvormen kunnen worden gebruikt voor het maken van individuele porties of grotere cakes en gebakjes. Siliconenvormen zijn populair geworden vanwege hun flexibiliteit, antiaanbakeigenschappen en gebruiksgemak. Ze kunnen gemakkelijk van het gekookte voedsel worden gepeld zonder de vorm te beschadigen. Metalen vormen , zoals springvormen of taartpannen, zorgen voor stabiliteit en een gelijkmatige warmteverdeling tijdens het bakken.

Paella pannen

Paellapannen zijn gespecialiseerde kookpannen die worden gebruikt voor het bereiden van het populaire Spaanse gerecht genaamd paella. Paella is een rijstgerecht dat is ontstaan in de regio Valencia in Spanje en sindsdien internationaal bekend is geworden. Paellapannen , ook wel paelleras genoemd, zijn breed, ondiep en meestal gemaakt van koolstofstaal of roestvrij staal. Ze hebben een vlakke bodem en schuine zijkanten, die zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling en efficiënte verdamping van vloeistoffen tijdens het kookproces. De grootte van de paellapan kan variëren, van kleine pannetjes voor individuele porties tot grote pannetjes voor gezinsporties.

Potten

Potten zijn essentieel keukengerei dat wordt gebruikt voor het koken, sudderen en bereiden van verschillende soorten voedsel. Het zijn veelzijdige containers die meestal zijn gemaakt van materialen zoals roestvrij staal, aluminium, koper, gietijzer of antiaanbaklagen.
Potten zijn er in verschillende maten en vormen om aan verschillende kookbehoeften te voldoen. Ze hebben vaak een vlakke bodem, rechte zijkanten en een handvat om ze gemakkelijk op te tillen en te manoeuvreren. Sommige potten worden ook geleverd met deksels, die helpen de warmte vast te houden, het koken te versnellen en de smaken en aroma´s binnenin gesloten te houden.

Meer over huishoudelijke artikelen:
Meer huishoudelijke artikelen zijn onder meer bestek, messen, mokken, theepotten, kookgerei en zuiverende potten. U kunt deze huishoudelijke artikelen van deze merken kopen: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Bra , Vaello en Ibili .