Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Handgereedschap

Handgereedschap huis, tuin & doe-het-zelf

Vind een breed scala aan Handgereedschap-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Handgereedschap

Merken in Handgereedschap

Welk gereedschap moet je hebben voor doe het zelf?

Bos gereedschap

Forestal tools , ook wel logging tools genoemd, zijn gespecialiseerde apparatuur en werktuigen die worden gebruikt bij bosbouw en houtkapactiviteiten. Deze tools zijn essentieel voor verschillende taken die te maken hebben met bosbeheer, het kappen van bomen en aanverwante activiteiten. Bosgereedschappen zijn ontworpen om de efficiëntie, veiligheid en precisie te verbeteren bij het werken in bosrijke gebieden.

Hamers

Hamers zijn veelvoorkomende handgereedschappen die worden gebruikt voor een breed scala aan taken waarbij voorwerpen worden geraakt of aangedreven. Ze hebben een eenvoudig ontwerp, meestal bestaande uit een handvat en een verzwaarde kop. De kracht die op het handvat wordt uitgeoefend, wordt overgebracht op het hoofd, waardoor de gebruiker gecontroleerde slagen kan toedienen aan verschillende materialen. Hamers zijn er in verschillende vormen, maten en materialen, elk geschikt voor specifieke doeleinden. Enkele veel voorkomende soorten hamers zijn:

Klauwhamer : Het meest populaire type hamer, met aan de ene kant een platte kop voor het inslaan van spijkers en een klauw aan de andere kant voor het verwijderen van spijkers.
Ball Peen Hammer : heeft een afgeronde kop aan de ene kant en een plat vlak aan de andere kant, gebruikt bij metaalbewerking en het vormgeven van metaal.
Sledgehammer : Een grote, zware hamer met een lange steel, gebruikt voor zware taken zoals het breken van beton of het heien van palen.
Mallet : meestal gemaakt van rubber, hout of plastic, gebruikt voor delicate taken waarbij een metalen hamer schade kan veroorzaken.
Rubberen hamer : Volledig gemaakt van rubber, gebruikt voor het tikken op delicate materialen zonder sporen achter te laten of schade aan te richten.

Sleutels en tangen

Sleutels en tangen zijn essentiële gereedschappen die voor verschillende taken op verschillende gebieden worden gebruikt. Hier is een uitleg van elk:

Sleutels:
Moersleutel : is een gereedschap dat wordt gebruikt om grip en mechanisch voordeel te bieden bij het draaien van voorwerpen zoals moeren, bouten en pijpen. Er zijn verschillende soorten sleutels, waaronder verstelbare sleutels, combinatiesleutels, dopsleutels en momentsleutels.
Schroevendraaier : Een schroevendraaier is een handgereedschap dat is ontworpen om schroeven te draaien. Het bestaat uit een handvat en een schacht met een punt, plat of kruiskop, die in de gleuf of uitsparing van de schroef past om hem vaster of losser te maken. Allen Key Hex Key : is een gereedschap dat wordt gebruikt om schroeven met zeskantige doppen aan te drijven, vaak te vinden in meubelmontage en bepaalde machines.

Tang:
Slip joint tang: Slip joint tangen hebben een verstelbaar draaipunt waardoor de kaken wijder of smaller kunnen openen. Ze worden vaak gebruikt voor het grijpen en buigen van voorwerpen van verschillende afmetingen.
Punttang: Punttang heeft lange, dunne kaken met puntige punten, waardoor ze ideaal zijn om in krappe ruimtes te komen en delicate taken uit te voeren, zoals het maken van sieraden en elektronica.
Kniptang: Kniptangen hebben scherpe randen nabij het draaipunt waardoor ze draden en andere materialen kunnen doorsnijden.
Tong en groeftang kanaalvergrendelingen : deze tang heeft een verstelbare bekmaat, waardoor ze op verschillende voorwerpen passen. Ze worden vaak gebruikt bij loodgieterswerk en voor het grijpen van grote voorwerpen.
Griptang Vise Grips: Griptangen hebben een mechanisme waarmee ze op een object kunnen worden vergrendeld, waardoor ze geschikt zijn om objecten stevig op hun plaats te houden.
Linesman tang: Linesman tangen zijn heavy duty tangen met snijkanten nabij het draaipunt. Ze worden vaak gebruikt door elektriciens voor het knippen en draaien van draden.
Schermtang: Schermtangen zijn ontworpen voor werk met betrekking tot draadafrastering en hebben kenmerken zoals draadsnijranden, nietjestrekgrepen en hameroppervlakken.

Zowel sleutels als tangen zijn er in verschillende soorten en maten, elk ontworpen voor specifieke doeleinden. Het zijn onmisbare hulpmiddelen voor doe het zelfprojecten, reparaties, onderhoud en diverse professionele toepassingen in sectoren zoals de bouw, de auto industrie, loodgieterswerk, elektrische werkzaamheden en meer.

Zagen

Een zaag is een handgereedschap of een mechanisch apparaat met een gekartelde snijkant dat wordt gebruikt voor het doorzagen van verschillende materialen, zoals hout, metaal, plastic of steen. Het bestaat uit een lang, dun mes met tanden langs één rand, waardoor het door het materiaal kan snijden wanneer het heen en weer wordt geduwd of getrokken. De tanden van de zaag zijn ontworpen om materiaal te verwijderen in een reeks kleine, herhaalde sneden, waardoor het een efficiënt gereedschap is voor zagen en vormen.

Scharen en snijders

Scharen en kniptangen zijn essentiële hulpmiddelen die in het dagelijks leven worden gebruikt. De schaar is een klein instrument met twee intense bladen die in elkaar worden gespannen. Snijders zijn ontwikkeld om materialen van verschillende soorten bijproducten zoals draden, kabels en staalkabels te oogsten. U kunt gereedschappen van deze merken kopen: Makita , Edm , Bosch , Fiskars , Oem en Karcher .