Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektriciteit en Domotica

Elektriciteit en Domotica

Vind een breed scala aan Elektriciteit en Domotica-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektriciteit en domotica

Merken in Elektriciteit en domotica

Wat zijn smarthome apparaten?

Smart home apparaten , ook wel domotica apparaten of verbonden apparaten genoemd, zijn elektronische apparaten of apparaten die zijn uitgerust met draadloze communicatie en internetconnectiviteit. Deze apparaten zijn ontworpen om het gemak, de efficiëntie en de controle in een thuisomgeving te verbeteren door gebruikers in staat te stellen verschillende aspecten van hun huis op afstand te bewaken, te bedienen en te automatiseren.

Alarmen en deurbellen
De alarmen en bellen zijn de apparaten die een luid rinkelend geluid produceren om u te waarschuwen of u eraan te herinneren dat er iemand voor de deur staat of u te waarschuwen voor gevaar.

Cellen en batterijen
Batterijen zijn de apparaten die elektrische stroom kunnen opwekken door de chemische reacties die erin plaatsvinden, die worden gebruikt om de apparaten van stroom te voorzien, zodat de apparaten goed werken.

Detectoren en sensoren
Huissensoren en detectoren zijn apparaten die zijn ontworpen om verschillende omgevingsomstandigheden of gevaren in een huis te bewaken en te detecteren. Ze dienen als een essentieel onderdeel van huisbeveiligings , veiligheids en automatiseringssystemen en geven vroegtijdige waarschuwingen en waarschuwingen om bewoners en eigendommen te beschermen. Je kunt ze verkrijgen via Orbegozo , Edm , Bosch , Philips , Oem , Xiaomi en Lumineo .

Aardlekschakelaar en beveiligingen
Een reststroomapparaat RCD is een elektrisch veiligheidsapparaat dat is ontworpen om te beschermen tegen elektrische schokken en elektrische branden. In sommige regio´s ook wel een aardlekschakelaar GFCI genoemd, een aardlekschakelaar bewaakt continu de stroom van elektrische stroom in een circuit.

Digitale assistenten
Digitale assistenten zijn op software gebaseerde virtuele agenten of toepassingen die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie AI en natuurlijke taalverwerking NLP technologieën om gebruikers informatie te verstrekken, taken uit te voeren en te helpen bij verschillende activiteiten. Deze assistenten zijn ontworpen om menselijke spraak of tekstopdrachten te begrijpen en erop te reageren, zodat gebruikers op een gemoedelijke manier met hen kunnen communiceren.

Elektrische kabels
Elektrische kabels zijn een groep van een of meer koorden die naast elkaar of gebonden werken en die worden gebruikt om elektrische stroom op te nemen. Er zijn veel verschillende soorten elektrische kabels .

Elektrische panelen
Elektrische panelen zijn de componenten van een stroomvoorzieningsopstelling die elektrische stroomdraden scheidt in subpanelen en tegelijkertijd een beschermende schakelaar of stroomonderbreker levert.

Elektrische thermometers
Elektrische thermometers zijn verplaatsbaar en kunnen temperatuurveranderingen detecteren met behulp van een thermogevoelig apparaat waarin de elektrische weerstand verschuift als reactie op temperatuurveranderingen.

Generatoren
Generatoren zijn apparaten of machines die mechanische energie omzetten in elektrische energie. Ze worden vaak gebruikt om elektriciteit te leveren in situaties waarin geen betrouwbare stroomvoorziening beschikbaar is of tijdens stroomuitval.

Stekkerdozen en verlengsnoeren
Stekkerdozen en verlengsnoeren zijn elektrische accessoires die worden gebruikt om het bereik van stopcontacten te vergroten en om meerdere stopcontacten te bieden voor het aansluiten van apparaten. Hoewel ze vergelijkbare doelen dienen, zijn er enkele verschillen tussen de twee:
Een stekkerdoos , ook wel een stekkerdoos of stekkerbord genoemd, is een apparaat dat doorgaans uit een rij met meerdere stopcontacten in één eenheid bestaat.
Een verlengsnoer is een flexibele elektriciteitskabel met aan het ene uiteinde een stekker en aan het andere uiteinde een of meer stopcontacten. Hiermee kunt u het bereik van een bestaande stroombron vergroten.

Slimme verlichting
Slimme verlichting is een vooruitstrevende methode om je huis te verlichten. Slimme LED lampen bevatten software die is gekoppeld aan een app, slimme huisassistent of andere slimme apparaten, zodat u ze automatisch kunt maken en kunt beheren met afstandsbedieningen.

Zonnepanelen
Zonnepanelen verzamelen energie van de zon en zetten deze om in stroom die kan worden gebruikt om huizen of industrieën van energie te voorzien. Deze panelen kunnen worden gebruikt om de elektriciteit van een gebouw te ondersteunen of stroom te leveren aan afgelegen plaatsen.

Schakelaars en stopcontacten
Schakelaars en stopcontacten maken contact mogelijk tussen twee verschillende procedures op identieke of verschillende apparaten. Ze maken het mogelijk elektrische voedingen te koppelen aan de directe gangreserve en kunnen variëren in spanning en stroom.