Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Huisdecoratie

Huisdecoratie

Vind een breed scala aan Huisdecoratie -producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Huis en decoratie

Merken in Huis en decoratie

Hoe versier je je huis?

Badtextiel

Badtextiel is een woord dat wordt gebruikt om de verschillende soorten textiel te definiëren die in sanitaire ruimtes worden gebruikt. Badtextiel bevat handdoeken, matten, douchegordijnen en dergelijke. Badkamertextiel kan worden gemaakt van verschillende stoffen, waaronder linnen, katoen, polyester, nylon en microvezel.

Beddengoed

Beddengoed verwijst naar de verschillende items die worden gebruikt om een bed aan te kleden en te bedekken voor comfort, hygiëne en esthetiek. Ze bevatten verschillende essentiële componenten:

Lakens: Lakens zijn rechthoekige stukken stof die de matras bedekken en zorgen voor een glad en comfortabel slaapoppervlak. Ze zijn er in verschillende maten twin, full, queen, king en materialen zoals katoen, linnen of microvezel.
Kussenslopen: Kussenslopen zijn hoezen voor kussens die ze beschermen. Ze zijn meestal gemaakt van hetzelfde materiaal als de lakens en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om bij verschillende soorten kussens te passen.
Dekens: Dekens worden gebruikt voor warmte en kunnen gemaakt zijn van materialen zoals katoen, wol of synthetische vezels. Ze zijn er in verschillende gewichten en diktes om aan verschillende klimaten en persoonlijke voorkeuren te voldoen.
Dekbedden: Dekbedden zijn gevulde bedovertrekken die voor extra warmte zorgen. Ze zijn meestal gevuld met dons, veren of synthetische vezels en worden geleverd met een afneembare hoes. De hoes kan worden gewijzigd volgens seizoens of esthetische voorkeuren.
Quilts: spreien zijn decoratieve bedovertrekken die stijl en kleur aan het bed toevoegen. Ze zijn vaak gemaakt van meerdere stoflagen die aan elkaar zijn gestikt, waardoor een gewatteerd patroon ontstaat. Dekbedden kunnen alleen worden gebruikt of in combinatie met andere lagen voor extra warmte.
Kussenhoezen: Kussenhoezen zijn decoratieve hoezen voor kussens die passen bij of een aanvulling vormen op de sprei . Ze zijn meestal ontworpen met een decoratieve rand en worden gebruikt om de algehele esthetische aantrekkingskracht van het bed te verbeteren.
Bedrokken: bedrokken zijn stoffen panelen die van de rand van de matras naar de vloer hangen. Ze bedekken de ruimte tussen de matras en de vloer, zorgen voor een decoratief tintje en verbergen het bedframe of de opbergruimte eronder.

Tapijten

Tapijten zijn vloerbedekkingen gemaakt van geweven of getufte stof, meestal gemaakt van natuurlijke of synthetische vezels. Ze zijn ontworpen om isolatie, comfort en esthetiek te bieden aan binnenruimtes. Tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten, kleuren en patronen om aan verschillende smaken en decorschema´s te voldoen. Bij de constructie van tapijten worden vezels in lussen of stiksels aan elkaar genaaid om een dicht en veerkrachtig oppervlak te creëren. Dit proces kan met de hand of met behulp van gespecialiseerde machines worden uitgevoerd. De vezels die in tapijten worden gebruikt, kunnen natuurlijke materialen zijn zoals wol, katoen, zijde of plantaardige vezels zoals jute of sisal. Synthetische vezels zoals nylon, polyester, acryl of polypropyleen worden ook vaak gebruikt.

Gordijnen en jaloezieën

Gordijnen en jaloezieën zijn raambekleding die zowel functionele als decoratieve doeleinden dienen in het interieurontwerp. Ze bieden privacy, controle over natuurlijk licht en dragen bij aan de algehele esthetische aantrekkingskracht van een kamer. Hoewel ze hetzelfde doel hebben om ramen te bedekken, verschillen gordijnen en jaloezieën in hun constructie en werking.
Gordijnen zijn stoffen panelen die verticaal aan een stang of rail hangen en ramen of deuropeningen bedekken. Ze zijn er in een breed scala aan materialen, patronen, kleuren en stijlen om aan verschillende ontwerpvoorkeuren te voldoen.
Jaloezieën zijn raambekleding van harde materialen, zoals hout, metaal of kunststof zoals vinyl of PVC. Ze bestaan uit individuele lamellen of panelen die kunnen worden aangepast om licht, privacy en uitzicht te regelen.

Spiegels

Spiegels zijn gladde, sterk reflecterende oppervlakken die licht weerkaatsen en een beeld vormen van de objecten of mensen ervoor. Ze worden vaak gebruikt voor persoonlijke verzorging, decoratieve doeleinden en het vergroten van het gevoel van ruimte in interieurontwerp. Spiegels spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en stijlen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.
De constructie van spiegels omvat een dunne laag reflecterend materiaal, zoals aluminium of zilver, aangebracht op de achterkant van een glazen of acryloppervlak. Deze reflecterende coating laat licht weerkaatsen en zorgt voor een heldere reflectie. Spiegels kunnen ingelijst of frameloos zijn en het framemateriaal kan variëren van hout en metaal tot plastic of andere decoratieve materialen.

Meer over huis en decoratie:
Meer over huis en decoratie omvat decoratie, naaimachines, bloemen en planten, horloges en kussens. Je kunt deze dingen kopen van deze merken: Edm , Philips , Prosperplast , 5 five , Atmosphera en Oem .