Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Aqualung

Aqualung

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Aqualung
Aqualung on tuotemerkki, joka on ollut sukellusvarusteiden innovaatioiden eturintamassa yli 70 vuoden ajan. Yhtiön missiona on luoda korkealaatuisia sukellusvarusteita, joiden avulla sukeltajat voivat tutustua vedenalaiseen maailmaan turvallisesti ja mukavasti. Aqualungin tuotteisiin luottavat kaikentasoiset sukeltajat aloittelijoista kokeneisiin ammattilaisiin. Katsotaanpa tarkemmin joitain suosittuja Aqualungin tuotteita. Aqualung on tuotemerkki, johon sukeltajat ovat luottaneet sitoutumisellaan laatuun, toimivuuteen ja innovaatioon. Aqualung on sukellusvarusteiden merkki. Etsitpä sitten BCD:tä, säädintä, märkäpukua, evät, sukellustietokonetta tai veistä, Aqualungilla on tuote, joka täyttää tarpeesi ja ylittää odotuksesi.

Aqualung tuottaa johtavaa nimeä laitesukellusvarusteissa

Aqualung BCD (Boyancy Control Device) on tärkeä varuste jokaiselle sukeltajalle. BCD auttaa sinua ylläpitämään kelluvuuttasi sukeltaessasi ja pitää varusteesi järjestyksessä. Aqualung tarjoaa valikoiman BCD-levyjä, mukaan lukien Aqualung Rogue, Aqualung Pro HD ja Aqualung Outlaw . Nämä BCD-levyt on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta, toimivuutta ja kestävyyttä. Säädin on toinen olennainen osa sukellusvarusteita, joiden valmistuksessa Aqualung on erinomainen. Aqualung-säädin varmistaa, että sukeltamisen aikana hengittämäsi ilma on turvallista ja tasaista. Aqualung-säätimet tunnetaan luotettavuudestaan ja erinomaisesta suorituskyvystään, ja sukeltajat luottavat niihin kaikkialla maailmassa. Suosittuja Aqualung-säätimiä ovat Aqualung Core, Aqualung Legend ja Aqualung Calypso .
Aqualung-märkäpuku on toinen välttämätön esine sukeltajille pysyäkseen lämpimänä kylmässä vedessä. Aqualung tarjoaa valikoiman märkäpukuja sukeltajien tarpeisiin. Aqualung Aquaflex, Aqualung HydroFlex ja Aqualung Rashguards ovat vain muutamia esimerkkejä merkin suunnittelemista märkäpuvuista. Nämä märkäpuvut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja tarjoavat erinomaisen lämmön ja joustavuuden. Evät ovat välttämättömiä työntövoimalle ja ohjailulle sukelluksen aikana. Aqualung tarjoaa valikoiman eviä, jotka on suunniteltu kaikentasoisille sukeltajille, mukaan lukien Aqualung Stratos 3 . Nämä Aqualung-evät on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen teho, nopeus ja mukavuus sukelluksen aikana.
Sukellustietokone on olennainen varuste jokaiselle vakavalle sukeltajalle. Aqualung-sukellustietokoneet on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa tietoa syvyydestä, ajasta ja dekompressiorajoista sukeltajien turvallisuuden varmistamiseksi. Aqualung i300C, Aqualung i550C ja Aqualung i200C ovat vain muutamia esimerkkejä merkin korkealaatuisista sukellustietokoneista. Aqualung-veitset on suunniteltu sukeltajille, jotka tarvitsevat luotettavan työkalun siiman tai muiden vedenalaisten esteiden leikkaamiseen. Aqualung Squeeze, Aqualung Argonaut ja Aqualung Big Squeeze ovat vain muutamia esimerkkejä merkin erinomaisista veitsistä. Nämä veitset on valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi myös käsineet kädessä.