Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Aqualung

Aqualung
Over Aqualung
Aqualung is een merk dat al meer dan 70 jaar toonaangevend is op het gebied van innovatie op het gebied van duikuitrusting. De missie van het bedrijf is om duikuitrusting van hoge kwaliteit te maken waarmee duikers de onderwaterwereld veilig en comfortabel kunnen verkennen. De producten van Aqualung worden vertrouwd door duikers van alle niveaus, van beginners tot doorgewinterde professionals. Laten we enkele van de populaire producten van Aqualung eens nader bekijken. Aqualung is een merk dat door duikers wordt vertrouwd vanwege zijn toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en innovatie. Aqualung is het merk bij uitstek voor duikuitrusting. Of u nu op zoek bent naar een trimjacket, ademautomaat, wetsuit, vinnen, duikcomputer of mes, Aqualung heeft een product dat aan uw behoeften voldoet en uw verwachtingen overtreft.

Aqualung produceert de toonaangevende naam op het gebied van duikuitrusting

De Aqualung BCD (buoyancy control device) is een essentieel onderdeel van de uitrusting voor elke duiker. Een BCD helpt je om je drijfvermogen te behouden tijdens het duiken en houdt je uitrusting georganiseerd. Aqualung biedt een reeks BCD`s, waaronder de Aqualung Rogue, Aqualung Pro HD en Aqualung Outlaw . Deze BCD`s zijn ontworpen om optimaal comfort, functionaliteit en duurzaamheid te bieden. Een ademautomaat is een ander essentieel stuk duikuitrusting dat Aqualung uitblinkt in het produceren. Aqualung ademautomaat zorgt ervoor dat de lucht die je inademt tijdens het duiken veilig en consistent is. Aqualung ademautomaten staan bekend om hun betrouwbaarheid en superieure prestaties en worden vertrouwd door duikers over de hele wereld. Populaire ademautomaten van Aqualung zijn de Aqualung Core, Aqualung Legend en Aqualung Calypso .
Een Aqualung-wetsuit is een ander noodzakelijk item voor duikers om warm te blijven in koud water. Aqualung biedt een reeks wetsuits om tegemoet te komen aan de behoeften van de duiker. De Aqualung Aquaflex, Aqualung HydroFlex en Aqualung Rashguards zijn slechts enkele voorbeelden van wetsuits ontworpen door het merk. Deze wetsuits zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitstekende warmte en flexibiliteit. Vinnen zijn essentieel voor voortstuwing en manoeuvreren tijdens het duiken. Aqualung biedt een reeks vinnen die zijn ontworpen voor duikers van alle niveaus, waaronder de Aqualung Stratos 3 . Deze Aqualung-vinnen zijn ontworpen om tijdens het duiken optimale kracht, snelheid en comfort te bieden.
Een duikcomputer is een essentieel onderdeel van de uitrusting voor elke serieuze duiker. Aqualung-duikcomputers zijn ontworpen om betrouwbare informatie te geven over diepte, tijd en decompressielimieten om de veiligheid van duikers te waarborgen. De Aqualung i300C, Aqualung i550C en Aqualung i200C zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige duikcomputers van het merk. Aqualung-messen zijn ontworpen voor duikers die een betrouwbaar stuk gereedschap nodig hebben om onder water door vislijnen of andere obstakels te snijden. De Aqualung Squeeze, Aqualung Argonaut en Aqualung Big Squeeze zijn slechts enkele voorbeelden van de uitstekende messen van het merk. Deze messen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan.