up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Aqualung

Regulatorer

Regulatorer

Datorer

Datorer

Masker & fenor

Masker & fenor

BCD:er

BCD:er

Kostymer

Kostymer

Snorkling

Snorkling

Kategorier

Bcd Västar

Dykning Viktsystem

Elektronik och Datorer

Fenor, Masker och Snorklar

Flaskor

Instrumenten

Kläder

Regulatorer

Skor

Tillbehör

Väskor och Lådor

Våtdräkter och Tillbehör

Allt( Aqualung )

Aqualung

Aqualung är ett varumärke som har legat i framkant när det gäller innovation av dykutrustning i över 70 år. Företagets uppdrag är att skapa dykutrustning av hög kvalitet som gör det möjligt för dykare att utforska undervattensvärlden säkert och bekvämt. Aqualungs produkter är betrodda av dykare på alla nivåer, från nybörjare till erfarna proffs. Låt oss ta en närmare titt på några av de populära produkterna som erbjuds av Aqualung. Aqualung är ett varumärke som har fått förtroende för dykare med sitt engagemang för kvalitet, funktionalitet och innovation, Aqualung är det bästa varumärket för dykutrustning. Oavsett om du letar efter en BCD, regulator, våtdräkt, fenor, dykdator eller kniv, så har Aqualung en produkt som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar.

Aqualung producerar det ledande namnet inom dykutrustning

Aqualung BCD (flytkraftskontroll) är en viktig utrustning för alla dykare. En BCD hjälper dig att behålla din flytförmåga under dykning och håller din utrustning organiserad. Aqualung erbjuder en rad BCD:er, inklusive Aqualung Rogue, Aqualung Pro HD och Aqualung Outlaw . Dessa BCD:er är designade för att ge optimal komfort, funktionalitet och hållbarhet. En regulator är en annan viktig del av dykutrustning som Aqualung utmärker sig på att producera. Aqualung regulator ser till att luften du andas under dykning är säker och konsekvent. Aqualung-regulatorer är kända för sin tillförlitlighet och överlägsna prestanda och är betrodda av dykare över hela världen. Populära Aqualung-regulatorer inkluderar Aqualung Core, Aqualung Legend och Aqualung Calypso .
Aqualung våtdräkt är ett annat nödvändigt föremål för dykare att hålla sig varm i kallt vatten. Aqualung erbjuder en rad våtdräkter för att tillgodose dykarens behov. Aqualung Aquaflex, Aqualung HydroFlex och Aqualung Rashguards är bara några exempel på våtdräkter designade av märket. Dessa våtdräkter är gjorda av högkvalitativa material och erbjuder utmärkt värme och flexibilitet. Fenor är viktiga för framdrivning och manövrering under dykning. Aqualung erbjuder en rad fenor designade för dykare på alla nivåer, inklusive Aqualung Stratos 3 . Dessa Aqualung fenor är designade för att ge optimal kraft, hastighet och komfort under dykning.
En dykdator är en viktig utrustning för alla seriösa dykare. Aqualungs dykdatorer är utformade för att ge tillförlitlig information om djup, tid och dekompressionsgränser för att säkerställa säkerheten för dykare. Aqualung i300C, Aqualung i550C och Aqualung i200C är bara några exempel på märkets högkvalitativa dykdatorer. Aqualung knivar är designade för dykare som behöver ett pålitligt verktyg för att skära igenom fiskelinor eller andra hinder under vattnet. Aqualung Squeeze, Aqualung Argonaut och Aqualung Big Squeeze är bara några exempel på märkets utmärkta knivar. Dessa knivar är gjorda av slitstarka material och är designade för att vara lätta att använda, även när du bär handskar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga