up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Samsonite

Samsonite

Allt ( Samsonite )

Om Samsonite

Samsonite er en av de mest kjente luksusmerkene som produserer høykvalitets kofferter, portføljer og til og med små toalettvesker. Merket ble initiert 10. mars 1910 i Denver, Colorado, i USA, mens selskapets hovedkvarter ligger i Mansfield, Massachusetts. Opprinnelig var merket kjent som Shwayder Trunk Manufacturing Company. Da den første Samsonite-kofferten laget med avrundet vulkanisert fiber ble bestselgeren, endret selskapet navnet til Samsonite. Merket holdt seg true til sine verdier, og nå videreutvikles bagasjen kontinuerlig for å gi større styrke og holdbarhet for å kunne brukes over lengre tid.
Merket tilpasser seg moderne tiders trender og utvikler produktene sine for å tilfredsstille forbrukernes behov. I dag er Samsonite det ledende merket som tilbyr alle typer trendy og stilfulle kofferter, som innendørs, utendørs, business, bærbare datamaskiner og reisevesker av premium kvalitet. Du kan lett finne et stort utvalg av Samsonite-produkter på Dressinn. Samsonite endrer bagasjeindustrien for å bruke mye lettere og sterkere materiale for å gi en bedre reiseopplevelse til alle over hele verden. I tillegg skaper merket de mest ikoniske, men likevel trendy designene og gir bedre komfort for å oppfylle reisendes forventninger.

Samsonite tilbyr de mest trendy og høykvalitets koffertene

Samsonite-bagasjen er spesiell for sin holdbarhet fordi den gjennomgår mange tester for å bli de sterkeste. Veskene er laget av enten aluminium eller polykarbonat for å motstå effekten på vesken. Merket tilbyr også matchende Samsonite-koffertsett for å reise med stil. Disse settene består av forskjellige størrelser på bagasjen, både hard og myk stil, for å nyte ferien din i stil. Det er et stort utvalg av stilfulle og utmerket kvalitetssett til å gjøre reisingen problemfri. Dermed fortsetter merket å utnytte og innovasjon av sin håndverkskunst og arv ved å tilby denne assorterte koffertsamlingen.
Det store utvalget av Samsonite-vesker tilbyr den nyeste samlingen for alle som elsker å reise over hele verden. Merket har utvilsomt et godt rykte for å tilby holdbare vesker som lett kan brukes uten å bekymre seg for slitasje på grunn av deres riper-resistente evne. Hvis du leter etter kontorvesken din, er Samsonite-laptopvesken et must å ha for sin høye kvalitet og stilfulle utseende. Disse er designet for å beskytte laptoper ved å legge til en polstret sleeve som passer laptopen for å forhindre riper.
Merket tilbyr også en slank og romslig Samsonite-portefølje i super stilig og tøff stil. Samsonite-ryggsekk er veldig populær for å tilby flott estetikk, samtidig som den gir smarte funksjoner og kvalitet. Enten for reise, arbeid eller selv mote, er disse sekkene det beste anbefalingen for alle for å være funksjonelle og moteriktige på samme tid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk