up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Joma

Herrkläder

Herrkläder

fotbollsskor

fotbollsskor

junior inomhusfotboll

junior inomhusfotboll

inomhusfotboll

inomhusfotboll

Material

Material

Utrustning

Utrustning

Kategorier

Bagar

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Officiella Kläder

Stövlar

Träning

Utrustning

Allt( Joma )

Joma

Joma är ett varumärke känt för att vara bland de största sporttillverkarna i världen. Det grundades i Spanien 1965. Företagets huvudkontor ligger i Portillo De Toledo och dess grundare är Fructuoso López. Inledningsvis började varumärket erbjuda skor för allmänt bruk men gradvis etablerade det sig som en av de bästa tillverkarna och distributörerna av sportprodukter. Den erbjuder ett brett utbud av kläder, skor och andra föremål för nästan alla sporter, som löpning, tennis, fotboll, etc.
Det viktigaste som alla spelare behöver är en träningsoverall av god kvalitet, eller så kan det kallas en uppvärmningsdräkt. Joma träningsoveraller är designade för att hålla dig varm och bekväm före och under matchen eller rasterna. Eller för varma väderförhållanden kan de hjälpa till att hålla kroppen sval genom att blockera UV-strålar från att direkt träffa huden. Jomas träningsoveraller och t-shirt har de bredaste alternativen av stilar och färger.

Joma har den sömlösa skokollektionen för alla sporter

Varumärket erbjuder ett exklusivt utbud av skor för nästan alla sporter. Joma fotboll har en bred kollektion av sportskor. En av de mest klassiska är Joma fotbollsskor .Dessa fotbollsskor är favoritskorna för alla fotbollsspelare på grund av deras innovativa design och moderna teknik, vilket gör dem till det perfekta paret för alla fotbollsspelare. Deras ultralätta och vattentäta material gör dem superbekväma och luftiga för enkel lek. Dessutom är de olika yttre och inre formerna på sulan perfekt planerade för att ge tillräckligt grepp för fötterna. Dessutom gör den utmärkta styvheten hos skorna att strukturen förblir densamma samtidigt som den ger inre dämpning för att skydda fötterna från skador.
Förutom fotboll, som spelas på gräs, har Joma även ett sortiment av futsalskor som skiljer sig något från fotbollsskor, genom att du kan spela futsalmatcher på hårt underlag istället för gräs. På grund av skillnaden i spelytor är dessa futsalskor designade på ett helt annat sätt än yttersulan. Joma futsalskor är gjorda med en motståndskraftig gummisula utan fastsättning av dubbarna. Den fantastiska designen och det bekväma lädermaterialet gör dem superunika och lätta att spela på en fast yta.
Joma fotbollsskor är en av de bästa skorna som finns för alla fotbollsspelare.De förnyar sig över tid och har blivit varumärkets know-how och, överlägset, det utmärkta alternativet för alla fotbollsspelare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga