up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Nolan

Nolan

Alles ( Nolan )

Over Nolan

Nolan, een naam die synoniem staat voor veiligheid en innovatie in de wereld van motoruitrusting, beschermt rijders sinds de oprichting in 1972. Opgericht in Bergamo, Italië, door Lander Nocchi, kreeg het merk snel erkenning voor zijn toewijding aan het vakmanschap van hoogwaardige motorhelmen, ontworpen om aan de eisen van gepassioneerde rijders over de hele wereld te voldoen. Of u nu stadsstraten verkent, lange reizen onderneemt of de limieten op het circuit opzoekt, Nolan heeft een helm die aan uw behoeften voldoet.
Gedurende zijn geschiedenis heeft Nolan zijn onwankelbare toewijding aan de veiligheid en het comfort van rijders gehandhaafd, met een sterk accent op innovatie en cutting-edge technologie. Als gevolg hiervan is Nolan een vertrouwde metgezel geworden voor rijders over de hele wereld. Met Nolan draag je niet alleen een helm, je draagt de zelfverzekerdheid van decennia aan expertise, passie en toewijding aan de wereld van motorfietsen. Doe met ons mee terwijl we verder rijden naar de toekomst, beschermd door de Nolan-erfenis.

Nolan biedt veiligheid, innovatie en passie voor motorfietsen

Het hart van de Nolan-erfenis zijn zijn iconische Nolan-helmen, nauwkeurig ontworpen om rijders te voorzien van superieure bescherming zonder in te boeten aan comfort en stijl. Deze helmen zijn een vaste waarde voor rijders van alle niveaus, van de dagelijkse pendelaar tot de toegewijde tourliefhebber. Nolan-motorhelmen vertegenwoordigen een hoeksteen van de toewijding van het merk aan de veiligheid van rijders. Nolan's motorhelmen bieden onverbiddelijke bescherming voor motorrijders over verschillende disciplines.
Voor rijders die op zoek zijn naar veelzijdigheid en gemak, is de Nolan-modulaire helm een game-changer. Deze helmen bieden de flexibiliteit om gemakkelijk te schakelen tussen een full-face en open-face configuratie, allemaal terwijl ze de top-tier veiligheidskenmerken behouden. Nolan's modulaire helmen zijn ideaal voor degenen die veelzijdigheid tijdens hun ritten zoeken. Motorrijders die op zoek zijn naar vrijheid en flexibiliteit, wenden zich tot Nolan-omkeerbare helmen. Deze innovatieve helmen bieden een naadloze overgang van een full-face-helm naar een open-face-helm, waardoor ze aanpasbaar zijn aan veranderende rijomstandigheden. Nolan's omkeerbare helmen zijn geschikt voor rijders die gemak en stijl waarderen.
Nolan Open Face Helmets combineren het gevoel van de wind in je gezicht met de veiligheid en stijl waar Nolan om bekend staat. Deze helmen zijn perfect voor motorrijders die van het gevoel van de open weg genieten, terwijl ze essentiële bescherming behouden. Wanneer het gaat om onbuigzame bescherming, Nolan Full Face Helmets leiden de weg. Deze helmen bieden volledige dekking voor het hoofd en het gezicht van de motorrijder, waardoor maximale veiligheid wordt gegarandeerd tijdens elke rit. Om hun helmen te complementeren, biedt Nolan een reeks Nolan-motorruiten die ontworpen zijn om de comfort en veiligheid van de rijder te verbeteren. Deze schermen zijn ontworpen om wind, regen en vuil af te wenden, waardoor er een ongehinderd uitzicht op de weg voor je ligt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden