up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Nolan

Nolan

Allt ( Nolan )

Om Nolan

Nolan, et navn som er synonymt med sikkerhet og innovasjon i verden av motorsykkelutstyr, har beskyttet sjåfører siden oppstarten i 1972. Grunnlagt i Bergamo, Italia, av Lander Nocchi, ble merket raskt anerkjent for sin forpliktelse til å lage høykvalitets motorsykkelhjelmer designet for å møte kravene til lidenskapelige sjåfører over hele verden. Uansett om du navigerer bygatene, tar på deg lange reiser eller tester grensene på banen, har Nolan en hjelm tilpasset dine behov.
Gjennom sin historie har Nolan opprettholdt sin urokkelige forpliktelse til sjåførsikkerhet og komfort, med et sterkt fokus på innovasjon og cutting-edge-teknologi. Som et resultat har Nolan blitt en betrodd følgesvenn for sjåfører over hele verden. Med Nolan, trenger du ikke bare å bære en hjelm; du bærer selvtilliten til årtier med ekspertise, lidenskap og dedikasjon til motorsykkelverdenen. Bli med oss når vi fortsetter å kjøre inn i fremtiden, beskyttet av Nolans arv.

Nolan tilbyr sikkerhet, innovasjon og motorsykkel lidenskap

I sentrum av Nolans arv er sine ikoniske Nolan-hjelmer, nøye utformet for å gi sjåfører en superior beskyttelse uten å gå på akkord med komfort og stil. Disse hjelmene har vært et fast innslag for sjåfører på alle nivåer, fra den daglige pendleren til den dedikerte turinteresserte. Nolan Motorcycle Helmets representerer et hjørnestein i merkets forpliktelse til sjåførsikkerhet. Nolans motorsykkelhjelmer tilbyr ubetinget beskyttelse for motorister innenfor ulike disipliner.
For sjåfører som søker allsidighet og bekvemmelighet, er Nolan Modular Helmets en game-changer. Disse hjelmene tilbyr fleksibiliteten til å veksle mellom full-face og open-face-konfigurasjon med letthet, samtidig som de opprettholder toppsikkerhetsfunksjoner. Nolans modulære hjelmer er ideelle for de som lengter etter tilpasning under turer. Motorsjåfører som verdsetter frihet og fleksibilitet, vender seg til Nolan Convertible Helmets. Disse innovative hjelmene gir en sømløs overgang fra full-face til åpen ansiktshjelm, og sikrer tilpasningsdyktighet til endrede kjøreforhold. Nolans konvertible hjelmer dekker sjåføren som verdsetter bekvemmelighet og stil.
Nolan Open Face Helmets kombinerer den euforiske følelsen av vind i ansiktet med sikkerheten og stilen som Nolan er kjent for. Disse hjelmene er perfekte for motorsjåfører som nyter følelsen av åpen vei mens de opprettholder nødvendig beskyttelse. Når det gjelder ubetinget beskyttelse, leder Nolan Full Face Helmets an. Disse hjelmene gir full dekning for motorsjåførens hode og ansikt, og sikrer maksimal sikkerhet under hver tur. For å komplementere sine hjelmer, tilbyr Nolan et utvalg av Nolan Motorcycle Screens designet for å forbedre sjåførens komfort og sikkerhet. Disse skjermene er laget for å avvise vind, regn og skitt, og sikrer et uforstyrret syn på veien foran.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk