up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nolan

Nolan

KAIKKI ( Nolan )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Nolan

Nolan, maailman moottoripyörävarusteiden turvallisuuden ja innovaatioiden synonyymi, on suojannut ajajia perustamisestaan 1972 lähtien. Bergamossa, Italian, Lander Nocchin perustama brändi nousi nopeasti tunnetuksi sitoutumisestaan korkealaatuisten moottoripyöräkypärien valmistamiseen, jotka täyttävät maailmanlaajuisesti intohimoiset ajajat tarvitsemat vaatimukset. Nolanin kypärää valitsemalla olit sitten liikkeellä kaupunkien kaduilla, pitkillä matkoilla tai rajojen testaamisessa radalla, Nolan tarjoaa sinulle sopivan kypärän.
Nolan on ylläpitänyt lujasti sitä toimintaansa, joka on suunnattu ajajien turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseen, painottamalla innostusta ja äärimmäisen teknologian käyttöä. Siksi Nolan on tullut luotetuksi kumppaniksi ajajille ympäri maailmaa. Nolanin kanssa ei käytä vain kypärää, vaan kuljet kokemuksen, intohimon ja sitoutumisen moottoripyöriin vuosien varrella. Liity meihin, kun jatkamme matkaa tulevaisuuteen, Nolanin perinteen suojassa.

Nolan tarjoaa turvallisuutta, innovaatioita ja moottoripyöräintoilijalle

Nolanin perinteen sydämessä ovat ikonisen Nolan-kypärät, jotka on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan ajajille erinomaisen suojan ilman, että kärsitään mukavuuden ja tyylin osalta. Nämä kypärät ovat olleet vakiintuneita ajajille kaikilla tasoilla, päivittäisestä liikennöijästä pitkille matkoille suuntautuvaan intohimoiseen. Nolanin moottoripyöräkypärät edustavat brändin sitoutumista ajajien turvallisuuteen. Nolanin moottoripyöräkypärät tarjoavat armottoman suojan moottoripyörien eri aloille.
Monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä arvostaville ajajille, Nolan Modular kypärät tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa täysin suljetusta ja avoimesta kypärästä helposti, säilyttäen samalla huippuluokan turvallisuusominaisuudet. Nolanin modulaariset kypärät ovat täydellisiä niille, jotka haluavat muokattavuutta ajellessaan. Vapauden ja joustavuuden arvostavat moottoripyöräilijät kääntyvät Nolan Convertible kypärien puoleen. Nämä innovatiiviset kypärät tarjoavat hämmästyttävän helpon siirtymisen täysin suljetusta kypärästä avoimeen kypärään, varmistaen muokattavuuden muuttuviin ajo-olosuhteisiin. Nolanin muunneltavat kypärät palvelevat ajajia, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tyyliä.
Nolan Avoimet kypärät yhdistävät tuulen raikkaan ilman huipputurvallisuuden ja Nolanin kuuluisan tyylin. Nämä kypärät ovat täydellisiä niille, jotka nauttivat avoimen tien tuulesta säilyttäen samalla tarvittavan suojan. Kun puhutaan armottomasta suojasta, Nolan Täysikasvot kypärät ovat edelläkävijöitä. Nämä kypärät tarjoavat täydellisen peittävyyden ajajan päälle ja kasvoille, varmistaen maksimaalisen turvallisuuden jokaisella ajokerralla. Kypäriensä lisäksi, Nolan tarjoaa Nolan Motorcycle Screens -valikoiman, joka on suunniteltu parantamaan ajajien mukavuutta ja turvallisuutta. Nämä näytöt on valmistettu ohjaamaan tuulta, sateita ja roskia, varmistaen näkymättömän näkymän tiellä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje