Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Richa

Σχετικά με Richa
"Richa είναι μια αναγνωρισμένη επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1952 από τον Charles Rigaux. Η επιχείρηση ειδικεύεται στη δημιουργία και παραγωγή δερμάτινων παντελονιών, γαντιών, μπουφαν και αξεσουάρ μοτοσικλέτας με υψηλής ποιότητας στρώσεις και προηγμένη προστασία. Από το 2011, τα γάντια Richa έχουν εγκριθεί από τη Gore-Tex, καθιστώντας τα την καλύτερη επιλογή για τους παθιασμένους αναβάτες μοτοσικλέτας. Σήμερα, το Richa είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες ρουχισμού μοτοσικλέτας στον κόσμο, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στο Richa, εξασφαλίζουν ότι οι αναβάτες μοτοσικλέτας έχουν τη μέγιστη εμπειρία οδήγησης.
Η δέσμευσή τους στην προστασία των αναβατών μοτοσικλέτας είναι στην καρδιά της κάθε τους δραστηριότητας. Τα προϊόντα του Richa δημιουργούνται με μοναδικό τρόπο και δοκιμάζονται ακριβώς για να πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, εξασφαλίζοντας ότι οι αναβάτες μοτοσικλέτας έχουν την καλύτερη προστασία κατά τις ταξιδιωτικές τους διαδρομές. Από δερμάτινα μπουφάν που προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στην τριβή μέχρι ενισχυμένα υλικά που προσφέρουν άνεση και ευελιξία, καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αναβατών μοτοσικλέτας.
Η φιλοσοφία σχεδίασης του Richa συνδυάζει άψογα τη λειτουργικότητα με το στυλ. Κατανοούν ότι οι αναβάτες μοτοσικλέτας επιθυμούν εξοπλισμό που όχι μόνο τους προστατεύει αλλά και κάνει τη διαφορά. Τα προϊόντα τους έχουν μια μοντέρνα, πρωτοποριακή αισθητική, εξασφαλίζοντας ότι θα δείχνετε όσο όμορφα νιώθετε πάνω στη μοτοσικλέτα σας.

Η συλλογή Richa από εξοπλισμό και αξεσουάρ μοτοσικλέτας

Τα ρούχα για παιδιά του Richa χρησιμοποιούν προηγμένα υφάσματα που είναι απαλά στο ευαίσθητο δέρμα και ανθεκτικά για να αντέξουν τις αντιξοότητες του παιχνιδιού. Η συλλογή τους περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία στυλ, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών ειδών όπως μπλουζάκια, τζιν και φούτερ.
Τα ρούχα για άνδρες του Richa είναι κατασκευασμένα με προηγμένα υλικά, όπως δερμάτινα που αντέχουν στην τριβή και προηγμένα υφάσματα, όλα δημιουργημένα για να προσφέρουν τη μέγιστη προστασία σε περίπτωση ατυχήματος. Τα ρούχα για γυναίκες του Richa προσφέρουν μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες οδήγησής σας. Η συλλογή του Richa για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και ευελιξία.
Οι μοτοσικλετιστικοί σακίδιοι του Richa έχουν ασφαλείς μηχανισμούς στερέωσης για να εξασφαλίζουν ότι τα πράγματά σας θα παραμείνουν στη θέση τους, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες και κούμπωμα κρατούν το σακίδιο σταθερό πάνω στην πλάτη σας. Αυτοί οι σακίδιοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες των αναβατών μοτοσικλέτας, προσφέροντάς τους έναν βολικό και ασφαλή τρόπο να παίρνουν τα απαραίτητα είδη τους στο δρόμο.
Οι προστατευτικές θωρακικές προστασίες του Richa έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύ