up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Inici

Xarxes informàtica i electrònica

Xarxes informàtica i electrònica

Troba una àmplia gamma de productes Xarxes. Descobreix les millors ofertes a techinn. Enviament ràpid.

Productes destacats de Xarxes

Marques de Xarxes

Dispositius de xarxa concentrador, repetidor, pont, commutador, encaminador, passarel·les i brouter

Punts d´accés

Un punt d´accés és una màquina que produeix una xarxa d´àrea regional de difusió, normalment en un magatzem o edifici general. Els punts d´accés estan connectats a un encaminador, commutador o nucli electrificat mitjançant un cable Ethernet i estenen un senyal Wi Fi a una àrea seleccionada. Podeu comprar punts d´accés a Xiaomi , Asus , HP , Dell , MSI , Lenovo , Intel , Huawei , Tp link .

Antenes

Les antenes són els dispositius específics que converteixen els camps de radiofreqüència en corrents alterns. Les antenes s´utilitzen principalment com a dispositiu fusible per transmetre o obtenir fluxos de ràdio que s´utilitzen per enviar senyals, l´antena de difusió s´utilitza per transferir dades i oblidant el senyal, l´antena de recepció s´utilitza al terminal receptor per obtenir senyals.

Tallafoc

Un tallafoc és un dispositiu de seguretat del sistema que observa el trànsit web entrant i sortint i concedeix o aborda paquets de dades en funció d´una combinació d´ordres de seguretat. Normalment, un tallafoc instal·la una tanca dins d´una web transferida i una web no fiable, com ara Internet. Els tallafocs defensen contra els ciberintrusos externs protegint el vostre ordinador.

Cables de xarxa

Els cables de xarxa s´utilitzen per connectar i transportar dades i coneixements dins de processadors, PC, commutadors i arranjaments d´àrea d´emmagatzematge. Aquests cables de xarxa solen ser el transmissor o mitjà pel qual passa la informació. Un cable de parell trenat s´utilitza en molts arranjaments Ethernet. Els cables de xarxa estan connectats a dues o més màquines per compartir informació.

Encaminadors

Els encaminadors connecten ordinadors i altres mitjans a Internet. Els encaminadors serveixen com a despatxador, determinant la ruta més adequada perquè les vostres dades es moguin. Relaciona la teva empresa amb el món, conserva les dades de les advertències de seguretat i fins i tot pot triar quin ordinador capta preferència sobre els altres. Com indica el seu títol, "encamina" el trànsit dins dels mitjans de comunicació i d´Internet.

Repetidors wifi

Els repetidors WiFi s´utilitzen per augmentar el rang de cobertura de la vostra xarxa WiFi. Funciona obtenint el vostre senyal WiFi existent, ampliant lo i després transferint el senyal augmentat. Amb els repetidors WiFi, podeu multiplicar l´abast de cobertura de la vostra xarxa WiFi, abastant extrems extrems de la vostra casa o edifici, diversos pisos, o fins i tot ampliar l´abast al vostre jardí.

Més informació sobre les xarxes:

Adaptadors USB: els adaptadors USB us permeten connectar vos sense fil als sistemes, encara que la vostra màquina no tingui una targeta de xarxa de difusió.
Transceptors: el transceptor s´utilitza per transformar senyals elèctrics en senyals visuals i senyals visuals en senyals elèctrics.
Interruptors: els interruptors són els dispositius dels sistemes informàtics que combinen altres dispositius. Els interruptors regulen el flux d´informació més enllà d´una xarxa.


clouse menu Tancar