up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Nettverk elektronikk og datamaskiner

Nettverk elektronikk og datamaskiner

Finn et bredt utvalg av Nettverk-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Nettverk

Merkevarer av Nettverk

Nettverksenheter Hub, Repeater, Bridge, Switch, Router, Gateways og Brouter

Tilgangspunkter

Et tilgangspunkt er en maskin som produserer et regionalt kringkastingsnettverk, vanligvis i et lager eller en generell bygning. Tilgangspunktene er koblet til en elektrifisert ruter, svitsj eller kjerne med en Ethernet ledning, og utvider et Wi Fi signal til et valgt område. Du kan kjøpe tilgangspunkter fra Xiaomi , Asus , HP , Dell , MSI , Lenovo , Intel , Huawei , Tp link .

Antenner

Antennene er de spesifikke enhetene som gjør radiofrekvensfelt til vekselstrøm. Antennene brukes hovedsakelig som en smeltbar enhet for å sende eller motta radiostrømmer som brukes til å sende signaler, kringkastingsantenne brukes til å overføre data og glemme signal, mottakerantenne brukes på mottakerterminalen for å få signaler.

Brannmur

En brannmur er en systemsikkerhetsenhet som observerer innkommende og utgående nettrafikk og gir eller takler datapakker avhengig av en kombinasjon av sikkerhetskommandoer. En brannmur installerer vanligvis et gjerde innenfor en overført nett og en ikke klarert nett, for eksempel Internett. Brannmurer forsvarer seg mot eksterne cyberinntrengere ved å beskytte datamaskinen din.

Nettverkskabler

Nettverkskabler brukes til å koble til og transportere data og kunnskap innenfor prosessorer, PC, switch og lagringsområde. Disse nettverkskablene er vanligvis senderen eller midler som informasjon passerer. En tvunnet par kabel brukes i mange Ethernet arrangementer. Nettverkskabler er koblet til to eller flere maskiner for å dele informasjon.

Rutere

Rutere kobler PC er og andre medier til Internett. Ruterne fungerer som en avsender, og bestemmer den mest passende ruten for dataene dine å flytte. Den relaterer bedriften din til verden, bevarer data fra sikkerhetsadvarsler og kan til og med velge hvilken PC som fanger preferanse fremfor andre. Som tittelen antyder, "ruter" den trafikk innenfor media og internett.

Wifi repeatere

WiFi repeatere brukes til å øke dekningsområdet til ditt WiFi nettverk. Den fungerer ved å hente ditt eksisterende WiFi signal, utvide det og deretter overføre det økte signalet. Med WiFi repeatere kan du multiplisere dekningsområdet til WiFi nettverket ditt som strekker seg over ytterkanter av huset eller bygningen, flere leiligheter, eller til og med utvide rekkevidden til hagen din.

Mer om nettverk:

USB adaptere: USB adaptere lar deg koble trådløst til systemer, selv om maskinen din ikke har et kringkastingsnettverkskort.
Transceivere: Transceiveren brukes til å transformere elektriske signaler til visuelle signaler og visuelle signaler til elektriske signaler.
Brytere: Bryterne er enhetene i datasystemene som kombinerer andre enheter. Brytere regulerer strømmen av informasjon utenfor et nettverk.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk