Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Nätverk

Nätverk elektronik och datorer

Hitta ett brett utbud av Nätverk-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Nätverk

Märken i Nätverk

Nätverksenheter Hub, Repeater, Bridge, Switch, Router, Gateways och Brouter

Åtkomstpunkter

En åtkomstpunkt är en maskin som producerar ett regionalt sändningsnätverk, normalt i ett lager eller allmän byggnad. Accesspunkterna är anslutna till en elektrifierad router, switch eller kärna med en Ethernet sladd och förlänger en Wi Fi signal till ett valt område. Du kan köpa åtkomstpunkter från Xiaomi , Asus , HP , Dell , MSI , Lenovo , Intel , Huawei , Tp link .

Antenner

Antennerna är de specifika enheterna som förvandlar radiofrekventa fält till växelströmmar. Antennerna används huvudsakligen som en smältbar anordning för att sända eller få radioströmmar som används för att sända signaler, sändningsantenn används för att överföra data och glömmer signal, mottagande antenn används vid mottagarterminalen för att få signaler.

Brandvägg

En brandvägg är en systemsäkerhetsanordning som observerar inkommande och utgående webbtrafik och beviljar eller hanterar datapaket beroende på en kombination av säkerhetskommandon. En brandvägg installerar vanligtvis ett staket inom en överförd webb och en opålitlig webb, som Internet. Brandväggar skyddar mot externa cyberintrångare genom att skydda din dator.

Nätverkskablar

Nätverkskablar används för att fästa och transportera data och kunskap inom processorer, PC, switchar och lagringsområdesarrangemang. Dessa nätverkskablar är vanligtvis sändaren eller medel genom vilka information skickas. En Twisted Pair kabel används i många Ethernet arrangemang. Nätverkskablar är anslutna till två eller flera maskiner för att dela information.

Routrar

Routrar ansluter datorer och andra media till Internet. Routrarna fungerar som en avsändare och bestämmer den lämpligaste vägen för dina data att flytta. Den relaterar ditt företag till världen, bevarar data från säkerhetsvarningar och kan till och med välja vilken dator som ska fånga preferenser framför andra. Som titeln antyder "dirigerar" den trafik inom media och internet.

Wifi repeaters

WiFi repeatern används för att öka täckningsräckvidden för ditt WiFi nätverk. Den fungerar genom att hämta din befintliga WiFi signal, utöka den och sedan överföra den ökade signalen. Med WiFi repeatern kan du multiplicera täckningsräckvidden för ditt WiFi nätverk sträcka sig över avlägsna kanter av ditt hus eller byggnad, flera lägenheter, eller till och med utöka räckvidden till din trädgård.

Mer om nätverk:

USB adaptrar: USB adaptrarna låter dig ansluta trådlöst till system, även om din maskin inte har något nätverkskort för sändning.
Transceivers: Transceivern används för att omvandla elektriska signaler till visuella signaler och visuella signaler till elektriska signaler.
Växlar: Omkopplarna är enheterna i datorsystemen som kombinerar andra enheter. Switchar reglerar informationsströmmen bortom ett nätverk.