Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Verkot

Verkot elektroniikka ja tietokoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita Verkot tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Verkot

n merkit Verkot

Verkkolaitteet keskitin, toistin, silta, kytkin, reititin, yhdyskäytävät ja reititin

Tukiasemat

Tukiasema on kone, joka tuottaa yleislähetyksen alueverkkoa, yleensä varastossa tai yleisrakennuksessa. Tukiasemat on liitetty sähköistettyyn reitittimeen, kytkimeen tai ytimeen Ethernet johdolla, ja ne laajentavat Wi Fi signaalin valitulle alueelle. Voit ostaa tukiasemia Xiaomi , Asus , HP , Dell , MSI , Lenovo , Intel , . Huawei , Tp link .

Antennit

Antennit ovat erityisiä laitteita, jotka muuttavat radiotaajuuskentät vaihtovirroiksi. Antenneja käytetään pääsääntöisesti sulavana laitteena signaalien lähettämiseen käytettävien radiovirtojen lähettämiseen tai vastaanottamiseen, lähetysantennia käytetään tiedon siirtoon ja signaalin unohtamiseen, vastaanottoantennia hyödynnetään vastaanottavassa päätelaitteessa signaalien vastaanottamiseen.

Palomuuri

Palomuuri on järjestelmän turvalaite, joka tarkkailee saapuvaa ja lähtevää verkkoliikennettä ja myöntää tai käsittelee tietopaketteja turvakomentojen yhdistelmästä riippuen. Palomuuri asentaa yleensä aidan siirrettyyn verkkoon ja epäluotettavaan verkkoon, kuten Internetiin. Palomuurit suojaavat tietokonettasi ulkoisilta kybertunkeilijoilta.

Verkkokaapelit

Verkkokaapeleita käytetään tiedon ja tiedon liittämiseen ja siirtämiseen prosessorien, tietokoneiden, kytkimien ja tallennusalueiden järjestelyissä. Nämä verkkokaapelit ovat tyypillisesti lähetin tai väline, jonka kautta tiedot kulkevat. Kierrettyä parikaapelia käytetään monissa Ethernet järjestelyissä. Verkkokaapelit on kiinnitetty kahteen tai useampaan koneeseen tietojen jakamiseksi.

Reitittimet

Reitittimet yhdistävät tietokoneet ja muut mediat Internetiin. Reitittimet toimivat lähettäjänä, joka määrittää sopivimman reitin tiedoillesi. Se liittää yrityksesi maailmaan, säilyttää tiedot turvallisuusvaroituksista ja voi jopa valita, mikä tietokone on etusijalla muihin verrattuna. Kuten sen nimestä voi päätellä, se "reitittää" liikennettä median ja Internetin sisällä.

Wifi toistimet

WiFi toistimia käytetään lisäämään WiFi verkkosi peittoaluetta. Se toimii hankkimalla olemassa oleva WiFi signaali, laajentamalla sitä ja siirtämällä sitten lisääntyneen signaalin. WiFi toistimilla voit moninkertaistaa WiFi verkkosi peittoalueen kattaa talosi tai rakennuksesi kaukaisimmat reunat, useita asuntoja tai jopa laajentaa kantamaa puutarhaasi.

Lisää verkoista:

USB sovittimet: USB sovittimien avulla voit muodostaa yhteyden langattomasti järjestelmiin, vaikka laitteessasi ei olisi lähetysverkkokorttia.
Lähetin vastaanottimet: Lähetin vastaanotinta käytetään muuntamaan sähköiset signaalit visuaalisiksi signaaleiksi ja visuaaliset signaalit sähköisiksi signaaleiksi.
Kytkimet: Kytkimet ovat tietokonejärjestelmien laitteita, jotka yhdistävät muita laitteita. Kytkimet säätelevät tietovirtaa verkon ulkopuolella.