Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Playseat

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Playseat
Το Playseat είναι ένας ιδιαίτερος τύπος καρέκλας που σχεδιάστηκε για να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να καθίσατε σε μια αγωνιστική μάχη ή σε ένα αεροσκάφος. Έχει ένα καρεκλάκι από τύπου αγωνιστικού αυτοκινήτου και μπορεί να τοποθετηθεί στο τιμόνι και τα πέναλτι σας. Αυτό σας δίνει μια πιο ρεαλιστική εμπειρία αγωνιστικού ή πτήσης και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην βελτίωση της απόδοσης σε παιχνίδια αγωνιστικού ή πτήσης συλλογισμού.
Ένα Playseat seat slider είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να προστεθεί σε ένα Playseat cockpit για να είναι ευκολότερο να ρυθμίσετε τη θέση της καρέκλας. Αποτελείται από δύο ιχθύες που τοποθετούνται στο κάτω μέρος της καρέκλας και ένα ράβδο που κινείται κατά μήκος των ιχθυών. Για να ρυθμίσετε τη θέση της καρέκλας, απλά κινηθείτε τον ράβδο μπροστά ή πίσω. Αυτό είναι ευχάριστο για άτομα διαφορετικών ύψων, καθώς δίνει τη δυνατότητα να βρουν την πιο άνετη θέση οδήγησης. Επίσης, διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο από το cockpit.
Ένα Playseat floor mat είναι μια μεγάλη, προστατευτική κάλυμμα που τοποθετείται κάτω από το Playseat cockpit. Είναι κατασκευασμένο από διαθέσιμα υλικά που μπορούν να αντέξουν την επιθεώρηση και την κλιμακία των παιχνιδιών αγωνιστικού ή πτήσης συλλογισμού. Το κάλυμμα έχει ένα επίπεδο αντισκίνησης για να κρατήσει το cockpit στην θέση του κατά τη χρήση και επίσης προστατεύει το χαλί σας από τρυπήματα και άλλα ζημιώδη ζημιά. Επιπλέον, το κάλυμμα μπορεί να γεμίσει τον θόρυβο και την κραδασμική, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την συνολική εμπειρία παιχνιδιού.
Ένα Playseat gaming chair είναι μια ειδική καρέκλα σχεδιασμένη για να ενισχύσει την εμπειρία παιχνιδιού, ιδιαίτερα για αγωνιστικά και πτήσεις συλλογισμού. Αντιπροσωπεύει την θέση και την εμπειρία του πραγματικού αυτοκινήτου ή αεροσκάφους, σας βάζοντας στον εικονικό κόσμο της οδήγησης ή της πτήσης. Τα Playseat gaming chairs συνήθως κατασκευάζονται από διαθέσιμα υλικά όπως σίδερο και δερμάτινο, διασφαλίζοντας την σταθερότητα και την άνεση κατά τη διάρκεια εντεταλμένων παιχνιδιών.
Το Playseat Stand for Simulator είναι σαν ένας σταθερός τραπέζις ιδιαίτερα σχεδιασμένος για γεμίσματα παιχνιδιού. Ένας Playseat στέλεχος για τον συλλογιστή είναι μια πολυμορφική και σταθερή κατασκευή που μετατρέπει το δίκτυο τιμονιού, των πέναλτι και το δίκτυο οθόνης σε ένα ρεαλιστικό και βαθύ καμπίνι