Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Playseat

Om Playseat
Playset står ut som en pioner innen innovasjon og kvalitet. Grunnlagt i 2003 har denne nederlandske bedriften skaffet seg et rykte for å designe og produsere høyytelses racing konsoller, stoler og tilbehør som passer både for profesjonelle racing sjåfører og lidenskapelige sim-racers. Bedriftens tidlige produkter satte scenen for fremtidig suksess, og introduserte banebrytende funksjoner og uovertruffen komfort til sim-racing sfæren. Som Playset fortsatte å forfine sine design og utvide produktutvalget.
En Playseat cockpit er en spesiell type stol som er designet for å få deg til å føle deg som om du sitter i en racerbil eller et fly. Den har et bøttekjøre-sete som ligner på en racerbil, og den kan monteres på rattet og pedalene dine. Dette gir deg en mer realistisk racing- eller flyopplevelse, og det kan også hjelpe deg med å forbedre ytelsen i racing- eller flysimuleringsspill.
En Playseat seat slider er et tilbehør som kan legges til en Playseat cockpit for å gjøre det lettere å justere posisjonen til stolen. Det består av to skinner som er festet til bunnen av stolen og en stang som glir langs skinner. For å justere posisjonen til stolen, skyver du bare stangen frem eller bakover. Dette er praktisk for folk av forskjellige høyder, da det lar dem finne den mest komfortable kjøreposisjonen. Det gjør det også lettere å komme inn og ut av cockpiten.
En Playseat gulvmatte er en stor, beskyttende matte som legges under Playseat cockpit. Den er laget av slitesterk materiale som tåler slitasjen fra racing- eller flysimuleringsspill. Matten har et antisklis-lag for å holde cockpiten på plass under bruk, og den beskytter også gulvet ditt mot riper og annen skade. I tillegg kan matten hjelpe med å dempe støy og vibrasjon, noe som kan forbedre spillopplevelsen din.
En Playseat gaming stol er en spesialdesignet stol som forbedrer spillopplevelsen, spesielt for racing- og flysimulatorer. Den mimer sitteposisjonen og følelsen av en ekte bil eller flycockpit, og sørger for å ta deg med inn i den virtuelle verden av kjøring eller flysimulering. Playseat gaming stoler er vanligvis laget av slitesterke materialer som stål og lær, for å sikre stabilitet og komfort under intense spilløkter.
Playseat Stand for Simulator er som en sterk bord spesielt laget for gaming opplevelser. En Playseat stand for simulatoren er en allsidig og sterk ramme som forvandler rattet, pedalene og skjermoppsettet til en realistisk og immersive cockpit for racing- eller flysimuleringsspill.
Playseat gaming simulatorer er spesialdesignete stoler og cockpits som er designet for å bringe spenning og realisme til racing- eller flysimuleringsspill til hjemmet ditt. Playseat gaming simulatorer forvandler gamingoppsettet ditt til en livaktig cockpit, som mimer sitteposisjonen og følelsen av en ekte bil eller fly.