Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Playseat

Om Playseat
Playset står ud som en pioner for innovation og kvalitet. Grundlagt i 2003 har denne hollandske virksomhed skabt et ry for at designe og fremstille højtydende racercockpits, stole og tilbehør, som både professionelle racerkørere og passionerede sim racers kan nyde godt af. Virksomhedens tidlige produkter satte scenen for dens fremtidige succes, ved at introducere banebrydende funktioner og uhørt komfort til sim racing-verdenen. Da Playset fortsatte med at forfine sine designs og udvide produktrækken.
En Playseat cockpit er en særlig type stol, der er designet til at få dig til at føle, at du sidder i en racerbil eller fly. Den har en bøtteformet stol, der ligner en racerbil, og den kan monteres til dit rat og dine pedalsæt. Dette giver dig en mere realistisk racing- eller flyopplevelse, og det kan også hjælpe med at forbedre præstationerne i racing- eller flysimulatorer.
En Playseat seat slider er et tilbehør, der kan tilføjes til en Playseat cockpit for at gøre det lettere at justere sædet. Det består af to skinner, der er fastgjort til bunden af ​​sædet, og en bjælke, der glider langs skinnerne. For at justere sædets position skal du blot skubbe bjælken frem eller tilbage. Dette er praktisk for personer med forskellige højder, da det giver dem mulighed for at finde den mest behagelige kørestilling. Det gør det også lettere at komme ind og ud af cockpittet.
En Playseat gulvmat er en stor, beskyttende måtte, der placeres under Playseat cockpit. Det er lavet af holdbart materiale, der kan modstå slid og slitage fra racing- eller flysimulatorer. Matte har et antislip-lag for at holde dit cockpittet på plads under brug, og det beskytter også gulvet mod ridser og andre skader. Desuden kan måtten hjælpe med at dæmpe støj og vibrationer, hvilket kan forbedre din samlede gaming-oplevelse.
En Playseat gaming-stol er en specialdesignet stol, der skal forbedre din gaming-oplevelse, især til racing- og flysimulatorer. Det afspejler siddestillingen og følelsen af ​​en faktisk bil eller flycockpit, og det dykker dig ned i den virtuelle verden af ​​kørsel eller fly. Playseat gaming-stole er typisk lavet af holdbare materialer som stål og læderimitat, der sikrer stabilitet og komfort under intense gaming-sessioner.
Playseat Stand for Simulator er som et robust bord specielt lavet til gaming-eventyr. En Playseat stand for simulatoren er et alsidigt og robust skelet, der transformerer dit racerrat, pedaler og monitoropsætning til en realistisk og immersiv cockpit til racing- eller flysimulatorer.
Playseat gaming-simulatorer er specialdesignede stole og cockpits, der skal bringe spændingen og realismen af ​​racing- eller flysimulatorer hjem til dig. Playseat gaming-simulatorer transformerer din gaming-opsætning til et livlignende cockpit, der afspejler siddestillingen og følelsen af ​​en faktisk bil eller fly.