Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Playseat

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Playseat
Playset erottuu edelläkävijänä innovaatioissa ja laadussa. Vuonna 2003 perustettu hollantilainen yritys on ansainnut maineen suunnitellessaan ja valmistessaan korkealaatuisia kilpa- ja sim-rataistuimia, tuoleja ja lisävarusteita niin ammattikuljettajille kuin intohimoisille sim-radan harrastajille. Yrityksen varhaiset tuotteet asettivat näyttämölle tulevaisuuden menestykselle, esitellen mullistavia ominaisuuksia ja vertaansa vailla olevaa mukavuutta sim-radan maailmaan. Kun Playset jatkoi suunnittelunsa hienosäätöä ja tuotevalikoimansa laajentamista.
Playseat-istuin on erityinen tuolityyppi, joka on suunniteltu saamaan sinut tuntemaan olosi kuin olisit kilpa-autossa tai lentokoneessa. Siinä on kilpa-auton tapainen kuplatyyny, joka voidaan kiinnittää ohjauspyörääsi ja jalkapedaaleihisi. Tämä antaa sinulle enemmän realistisen kilpailemisen tai lentämisen kokemuksen, ja se voi myös auttaa suorituskyvyn parantamisessa kilpa- tai lentosimulaatiopeleissä.
Playseat-istuinsiirto on lisävaruste, jota voidaan lisätä Playseat-istuimeen, jotta sen asentoa olisi helpompi säätää. Se koostuu kahdesta raiteesta, jotka kiinnitetään istuimen pohjaan, ja säätötankoon, joka liukuu raiteiden päällä. Säätääksesi istuimen asentoa, liikutat vain säätötankoa eteen- tai taaksepäin. Tämä on kätevää eri pituisille ihmisille, koska se mahdollistaa heidän löytää mukavin ajoasento. Se helpottaa myös istuimen sisään ja ulos nousemista.
Playseat-lattiamatto on suuri, suojaava matto, joka sijoitetaan Playseat-istuimen alle. Se on tehty kestävästä materiaalista, joka kestää kilpa- tai lentosimulaatioiden kulumista. Matossa on liukumaton kerros, joka pitää istuimen paikallaan käytön aikana, ja se suojaa myös lattiaa naarmuilta ja muulta vauriolta. Lisäksi matolla voi vaimentaa ääntä ja tärinää, mikä parantaa pelikokemustasi.
Playseat-pelaamistuoli on erityisesti suunniteltu tuoli, joka parantaa pelikokemustasi, erityisesti kilpa- ja lentosimulaatioissa. Se jäljittelee auton tai lentokoneen istuinkulman ja tunteen, upottaen sinut virtuaaliseen ajoon tai lentoon. Playseat-pelaamistuolit ovat yleensä valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä ja nahasta, jotka takaavat vakauden ja mukavuuden voimakkaiden peli-istuntojen aikana.
Playseat-simulaattoripöytä on kuin luja pöytä, joka on erityisesti tehty peliseikkailuja varten. Playseat-simulaattoripöytä on monikäyttöinen ja luja runko, joka muuttaa rattiohjaimesi, jalkapedaalisi ja näyttöasetuksesi realistiseksi ja syvälliseksi kojetauluksi kilpa- tai lentosimulaatiopeleissä.
Playseat-pelaamissimulaattorit ovat erikoistuoli ja istuin, jotka on suunniteltu tuomaan kilpa- tai lentosimulaatioiden jännitys ja realistisuus kotiisi. Playseat-pelaamissimulaattorit muuttavat peliasetuksesi elävän kojetaulun, joka jäljittelee auton tai lentokoneen istuinkulmaa ja tunnetta.