Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Playseat

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Playseat
Playseat sticker ut som en pionjär inom innovation och kvalitet. Grundat 2003 har denna holländska företaget fått ett rykte för att designa och tillverka högpresterande racingcockpits, stolar och tillbehör som passar både professionella racerkörare och passionerade simracers. Företagets tidiga produkter satte scenen för framtida framgång, som introducerade banebrytande funktioner och oöverträffad komfort till simracing-världen. När Playseat fortsatte att förfina sina design och utöka produktradet.
En Playseat-cockpit är en särskild typ av stol som är designad för att få dig att känna som att du sitter i en racerbil eller ett flygplan. Den har en skålstol som är liknande en racerbil, och den kan installeras till din ratt och pedaler. Det ger dig en mer realistisk racing- eller flygupplevelse, och det kan också hjälpa till att förbättra prestandan i racing- eller flygsimuleringar.
En Playseat seat slider är en tillbehör som kan läggas till en Playseat-cockpit för att göra det lättare att justera stolens position. Det består av två räls som är fästade till botten av stolen och en stång som glider längs rälsen. För att justera stolens position räcker det att skjuta bara framåt eller bakåt. Detta är användbart för personer av olika höjd, eftersom det ger dem möjlighet att hitta den mest bekväma körpositionen. Det gör det också lättare att komma in och ut ur cockpits.
En Playseat-golvmatta är en stor, skyddande matta som placeras under Playseat-cockpits. Den är gjord av slitstarkt material som kan tåla slitage från racing- eller flygsimuleringar. Mattan har en antisladdlager för att hålla din cockpit på plats under användning, och den skyddar också ditt golv från repor och annan skada. Dessutom kan mattan hjälpa till att dämpa ljud och vibrationer, vilket kan förbättra din totala spelupplevelse.
En Playseat-gamingstol är en specialdesignad stol som är utformad för att förbättra din spelupplevelse, särskilt för racing- och flygsimuleringar. Den efterliknar sittpositionen och känslan av en verklig bil eller flygplancockpit, och fördjupar dig i den virtuella världen av körning eller flygning. Playseat-gamingstolar är vanligtvis gjorda av slitstarka material som stål och läderimitation, för att säkerställa stabilitet och komfort under intensiva spelsessioner.
Playseat-ställ för simulator är som en robust bord speciellt gjort för speläventyr. Ett Playseat-ställ för simuleraren är ett mångsidigt och stabilt ramverk som förvandlar din racinghjul, pedaler och monitoruppsättning till en realistisk och fördjupande cockpit för racing- eller flygsimuleringar.
Playseat-gaming-simulatorer är specialdesignade stolar och cockpits som är utformade för att föra spänning och realism av racing- eller flygsimuleringar till ditt hem. Playseat-gaming-simulatorer förvandlar din gaminguppsättning till en livs liknande cockpit, som efterliknar sittpositionen och känslan av en verklig bil eller flygplan.