Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Playseat

Over Playseat
Playseat staat als een pionier van innovatie en kwaliteit. Opgericht in 2003 heeft deze Nederlandse onderneming een reputatie opgebouwd voor het ontwerpen en produceren van high-performance racestoelen, stoelen en accessoires die zowel professionele racepiloten als enthousiaste simracers aanspreken. De vroege producten van deze onderneming hebben de toon gezet voor haar latere succes, door baanbrekende functies en ongeëvenaarde comfort in de simracingswereld te introduceren. Terwijl Playseat haar ontwerpen bleef verfijnen en haar producten uitbreidde.
Een Playseat cockpit is een speciale soort stoel die is ontworpen om je het gevoel te geven alsof je in een raceauto of vliegtuig zit. Het heeft een bucketseat die vergelijkbaar is met een raceauto, en het kan worden gemonteerd op je stuurwiel en pedaal. Dit geeft je een realistischere racen of vliegen ervaring, en het kan ook helpen om de prestaties in race- of vluchtsimulatiespellen te verbeteren.
Een Playseat seat slider is een accessoire dat kan worden toegevoegd aan een Playseat cockpit om de positie van de stoel gemakkelijker aan te passen. Het bestaat uit twee rails die aan de onderkant van de stoel zijn bevestigd en een staaf die langs de rails schuift. Om de positie van de stoel aan te passen, schuif je gewoon de stang naar voren of naar achteren. Dit is handig voor mensen van verschillende lengtes, omdat het hen in staat stelt de meest comfortabele rijpositie te vinden. Het maakt het ook gemakkelijker om in en uit de cockpit te komen.
Een Playseat vloermat is een grote, beschermende mat die onder de Playseat cockpit wordt gelegd. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de slijtage van race- of vliegsimulatiespellen. De mat heeft een antisliplaag om je cockpit tijdens het gebruik op zijn plaats te houden, en het beschermt je vloer ook tegen krassen en andere schade. Bovendien kan de mat helpen om geluid en trillingen te dempen, wat de algehele gamingservaring kan verbeteren.
Een Playseat gaming stoel is een gespecialiseerde stoel die is ontworpen om je gamingservaring te verbeteren, vooral voor race- en vluchtsimulaties. Het nabootst de zitpositie en het gevoel van een echte auto of vliegtuigcabine, waardoor je wordt ondergedompeld in de virtuele wereld van rijden of vliegen. Playseat gaming stoelen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals staal en leer, waardoor stabiliteit en comfort gewaarborgd worden tijdens intense gamingsessies.
De Playseat Stand for Simulator is zoals een stevige tafel speciaal gemaakt voor gamen. Een Playseat standaard voor de simulator is een veelzijdig en stevig kader dat je racestuur, pedaal en monitorinstellingen transformeert in een realistisch en meeslepend cockpit voor race- of vluchtsimulatiespellen.
Playseat gaming simulators zijn gespecialiseerde stoelen en cockpits die bedoeld zijn om de opwinding en realiteit van race- of vluchtsimulatiespellen naar je huis te brengen. Playseat gaming simulators transformeren je gamingsetup in een levensechte cockpit, die de zitpositie en het gevoel nabootst van een echte auto of vliegtuig.