Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Berghaus

Σχετικά με Berghaus
Berghaus είναι μια διάσημη μάρκα στον κόσμο της εξωτερικής ένδυσης και εξοπλισμού, γνωστή για την υποστήριξή της στην καινοτομία και την ποιότητα. Ιδρυμένη το 1966 από τους αναρριχητές και κλίμακες Peter Lockey και Gordon Davison, Berghaus ξεκίνησε ως μια μικρή κατάστημα στο Newcastle upon Tyne, Ηνωμένο Βασίλειο. Η μάρκα γρήγορα κέρδισε την επικρατούσα γνώμη για την πρωτοποριακή προσέγγιση στον εξωτερικό εξοπλισμό, παραμένοντας δυνατά τα όρια της κατασκευής και της τεχνολογίας.
Berghaus έχει μια ιστορία πλούσια με την καινοτομία και μια μάρκα για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εξωτερικού εξοπλισμού. Από ένδυση και φόρεμα έως μπότες και ρούχα σακίδια, τα προϊόντα τους εμπιστεύονται από θεραπευτές του εξωτερικού παγκοσμίως. Με στόχο την παροχή του καλύτερου εξοπλισμού για περιπέτειες στη φύση, Berghaus παραμένει ένα επιλεγμένο εμπορικό σήμα για τους που αναζητούν άνεση, διαρκεια και απόδοση στις εξωτερικές τους δραστηριότητες.

Καινοτομείστε τον εξωτερικό εξοπλισμό σας με Berghaus

Berghaus προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξωτερικών ρούχων σχεδιασμένα για να αντέξουν τις δυσκολίες της φύσης ενώ διατηρούν τους περιπατητές άνετα. Η ένδυση Berghaus αποτελείται από όλα, από βάση επίπεδα και μεσαία επίπεδα μέχρι εξωτερική ένδυση, διασφαλίζοντας ότι οι αναρριχητές, οι κλίμακες και οι θεραπευτές του εξωτερικού έχουν το κατάλληλο ρούχο για τις περιπέτειές τους. Berghaus είναι συνώνυμο με υψηλής ποιότητας ζακέτες. Οι ζακέτες τους είναι μηχανοποιημένες να παρέχουν εξαιρετική προστασία εναντίον των στοιχείων, αν διαμαρτυρήσετε με δυστυχημένες άνεμους στο νησί του οροσειρά ή αν αντιμετωπίσετε βροχή στην πόλη. Οι Berghaus ζακέτες είναι διαθέσιμες σε διάφορα στυλ και υλικά, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών δραστηριοτήτων.
Berghaus φούστες σχεδιάζονται για μέγιστη ζεστασιά και προστασία σε κρύες και βρεγμένες συνθήκες. Αυτές οι φούστες συχνά διαθέτουν τεχνολογίες άμεσης επαναφόρτισης και θερμοπροστασίας, κάνοντάς τα ιδανικά για χειμερινές αθλητικές δραστηριότητες, πεζοπορία ή απλά για να διατηρήσουν ζεστό τους εξωτερικούς εκδρομές. Τα προϊόντα Berghaus fleece είναι γνωστά για την ζεστασιά και την άνεση τους. Οι ζακέτες και οι κουτάμπες με fleece παρέχουν εξαιρετική θερμοπροστασία, ενώ είναι ελαφριές και διαπνευστικές. Είναι τέλεια για τη διαμόρ