Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Berghaus

Om Berghaus
Berghaus er et anerkjent merke i verden av utendørs klær og utstyr, kjent for sin forpliktelse til innovasjon og kvalitet. Grunnlagt i 1966 av fjellklatrere og klatrere Peter Lockey og Gordon Davison, Berghaus begynte som en liten butikk i Newcastle upon Tyne, Storbritannia. Merket oppnådde raskt anerkjennelse for sin pionerinnstilling til utendørsutstyr, og presset stadig grensene for design og teknologi.
Berghaus har en stolt historie om innovasjon og et rykte for å produsere høykvalitets utendørsutstyr. Fra klær og jakker til støvler og ryggsekker er produktene deres stolte av utendørsentusiaster over hele verden. Med et forpliktelse til å gi det beste utstyret for eventyr i naturen, Berghaus fortsetter å være et foretrukket merke for de som søker komfort, holdbarhet og ytelse i sine utendørsaktiviteter.

Innovate Your Outdoor Gear with Berghaus

Berghaus tilbyr et omfattende utvalg av utendørsklær designet for å tåle de krevende forholdene mens de holder eventyrere komfortable. Berghaus klær dekker alt fra baselag og mellomlag til yttertøy, slik at fotturister, klatrere og utendørsentusiaster har det riktige antrekket for sine eventyr. Berghaus er synonymt med høykvalitetsjakker. Jakkene deres er utviklet for å gi utmerket beskyttelse mot elementene, enten du tørker mot kraftige vind på en fjelltopp eller møter regn i byen. Berghaus-jakker fås i ulike stiler og materialer, som passer for en rekke utendørsaktiviteter.
Berghaus-frakker er designet for maksimal varme og beskyttelse i kalde og våte forhold. Disse frakkene har ofte vanntette og isolerte teknologier, som gjør dem ideelle for vintersport, fotturer eller å holde seg koselig under kjølige utendørsutflukter. Berghaus-fleece-produkter er kjent for sin varme og komfort. Fleecejakker og pullovere gir utmerket isolasjon samtidig som de er lette og pustende. De er perfekte for å legge lag og kan brukes alene i mildere forhold.
Berghaus tilbyr et bredt utvalg av bukser som passer for utendørs eventyr. Enten du trenger slitesterke fjellbukser, vanntette bukser eller lette og pustende shorts for varmere dager, har Berghaus bukser deg dekket. Fottøy er en viktig komponent for utendørsutstyr, og Berghaus støvler er designet for å takle grov terreng og gi utmerket støtte. Fra fjellstøvler til trail running-sko er fottøysamlingen deres utformet for komfort, holdbarhet og trekkraft. Berghaus ryggsekker er kjent for sin funksjonalitet og holdbarhet. Enten du skal på multi-day trek eller dagstur, tilbyr ryggsekkene deres god lagringsplass, ergonomisk design og funksjoner som kompatibilitet med hydrering og justerbare stropper.