up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Berghaus

Berghaus

Allt ( Berghaus )

Märkesinformation för Berghaus

Berghaus är ett välrenommerat varumärke inom utomhuskläder och utrustning, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Grundat 1966 av bergsklättrare och klättrare Peter Lockey och Gordon Davison, Berghaus började som en liten butik i Newcastle upon Tyne, Storbritannien. Varumärket snabbt fick erkännande för sin banbrytande tillvägagångssätt för utomhusutrustning, ständigt driva gränserna för design och teknik.
Berghaus har en berömd historia av innovation och ett rykte om att producera högkvalitativ utomhusutrustning. Från kläder och jackor till stövlar och ryggsäckar är deras produkter förtrodda av utomhusentusiaster världen över. Med ett engagemang för att erbjuda bästa utrustningen för äventyr i naturen fortsätter Berghaus att vara ett val för dem som söker komfort, hållbarhet och prestanda i sina utomhusexpeditioner.

Innovate Your Outdoor Gear med Berghaus

Berghaus erbjuder ett brett utbud av utomhuskläder designade för att tåla de ansträngningar som naturen ställer och samtidigt hålla äventyrare bekväma. Berghaus kläder omfattar allt från baslager och mellanlager till ytterkläder, så att vandrare, klättrare och utomhusentusiaster har rätt plagg för sina äventyr. Berghaus är ett synonymt med högkvalitativa jackor. Deras jackor är konstruerade för att ge utmärkt skydd mot elementen, oavsett om du kämpar mot hårda vindar på ett bergstopp eller möter regn i staden. Berghaus jackor finns i olika stilar och material, som möter ett brett utbud av utomhusaktiviteter. Berghaus kappor är designade för maximal värme och skydd i kalla och våta förhållanden. Dessa kappor har ofta vattenavvisande och isolerade tekniker, vilket gör dem idealiska för vintersporter, vandring eller bara att hålla sig varm under kyliga utomhusutflykter. Berghaus fleece-produkter är berömda för sin värme och komfort. Fleecejackor och tröjor ger utmärkt isolering samtidigt som de är lätta och andningsbara. De är perfekta för lager på lager och kan bäras på egen hand i mildare förhållanden.
Berghaus erbjuder ett urval av byxor som är lämpliga för utomhusäventyr. Oavsett om du behöver slitstarka vandringsbyxor, vattentäta byxor eller lätta och andningsbara shorts för varmare dagar, har Berghaus byxor dig täckt. Skor är en viktig komponent av utomhusutrustningen, och Berghaus stövlar är designade för att hantera grov terräng och erbjuda utmärkt stöd. Från vandringsstövlar till löpskor på stig är deras skokollektion konstruerad för komfort, hållbarhet och grepp. Berghaus ryggsäckar är kända för sin funktion och hållbarhet. Oavsett om du ger dig ut på en flerdagars trek eller en dagstur har deras ryggsäckar tillräckligt med förvaringsutrymme, ergonomisk design och funktioner som hydreringskompatibilitet och justerbara remmar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga