up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

TUR

TUR

TILLØP

TILLØP

TUR

TUR

Avdelinger

Dameklær

Herreklær

Hydrering

Turutstyr

Allt( Leki )

Leki

Leki, et anerkjent merke innen utendørs sportutstyr, har en langvarig ry for eksellens og innovasjon. Med en rik historie som strekker seg over syv tiår, har Leki blitt synonymt med høykvalitets hansker og staver, som er stolte av atleter, eventyrere og utendørsentusiaster over hele verden. Grunnlagt i 1948 i Tyskland Leki startet som produsent av trevandrestaver. Selskapet ble raskt anerkjent for sin eksepsjonelle håndverk og oppmerksomhet på detaljer. På 1960-tallet revolusjonerte Leki bransjen ved å introdusere verdens første aluminumskiestav, noe som markerte et betydelig milepæl i merkets historie.
Denne gjennombruddsinnovasjonen satte scenen for Lekis fremtidige suksess og styrket sin posisjon som pioner på utstyrsmarkedet for utendørs. Leki har bygget et rykte for å levere hansker og staver av høyeste kvalitet som dekker de ulike behovene til utendørsentusiaster. Fra alpint og fotturer til fjellturer og løping, Lekis forpliktelse til innovasjon, ytelse og kundetilfredshet er tydelig i et bredt utvalg av produkter. Leki forblir et stolt merke for de som søker pålitelig og høyytelsesutstyr for utendørs.

Leki tilbyr høykvalitets og innovative produkter

Leki-hansker er designet for å tilby superior beskyttelse, komfort og fingerferdighet for et bredt spekter av utendørsaktiviteter. Laget med nøye oppmerksomhet på detaljer og bruk av høykvalitetsmaterialer, gir Leki-hansker optimal varme, pusteevne og holdbarhet. Enten det er alpint, fotturer, fjellturer eller løping, er Leki-hansker utformet for å tåle de tøffeste forholdene, samtidig som de sikrer maksimal grep og fleksibilitet. Leki ski-hansker er spesielt laget for kravene til vinteridrett. Med fokus på termisk isolasjon, vanntetting og vindbestandighet, holder disse hanskene hendene varme og tørre selv under tøffe værforhold. Hanskene er også utstyrt med funksjoner som forsterkede håndflater, justerbare mansjetter og kompatibilitet med berøringsskjerm, som sikrer optimal grep, passform og funksjonalitet.
Leki-fjellstaver er designet for å forbedre stabilitet, redusere belastning og forbedre den totale ytelsen til fotturer. Disse stavene har lette materialer som aluminium eller karbonfiber, noe som sikrer holdbarhet og brukervennlighet. Ergonomiske grep, justerbare remmer og slitesterke tips gir komfort, kontroll og pålitelig støtte på ulike terreng, noe som gjør Leki-fjellstaver til en nødvendig følgesvenn for utendørsentusiaster. Leki ski-staver kombinerer styrke, smidighet og presisjon, tilpasset behovene til skiløpere på tvers av forskjellige disipliner. Laget med lette og robuste materialer som aluminium eller karbon, tilbyr Leki ski-staver optimal svingvekt og balanse. Med funksjoner som justerbare remmer, ergonomisk formet grep, disse stavene gir forbedret kontroll, kraftoverføring og stabilitet på skianlegget.
Leki's løpestaver er utformet for å optimalisere ytelse og komfort under utendørsaktiviteter. Disse stavene er designet for å redusere belastningen på leddene, forbedre balansen og gi ekstra støtte på utfordrende terreng. Leki-fjellstaver har lette konstruksjoner, ergonomiske grep og justerbare mekanismer. Merkets dedikasjon til ekssellens sikrer at disse stavene er pålitelige følgesvenner for lange fotturer, avslappede turer og energiske løp, og gir stabilitet og tillit med hvert skritt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk