up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Regatta

Regatta

Kategorier

Allt ( Regatta )

Märkesinformation för Regatta

Regatta är ett populärt klädmärke som erbjuder produkter för utomhusaktiviteter. Varumärket grundades av Lionel Black 1981. Huvudkontoret för detta varumärke ligger i Urmston, Storbritannien. Varumärket har ett övertag jämfört med andra tillverkare på grund av dess unika design, högkvalitativa skapelser och styling. I den moderna tiden strävar varumärket efter att bli en ledande och få en konkurrenskraftig plats inom branschen. Klädkollektionen för detta varumärke sträcker sig från jackor till skor. De ägnar sig åt att arbeta hårt med att utvärdera nya tekniker i utvecklingen av produkter för att göra detta varumärke välkänt som det idealiska märket för alla typer av utomhusäventyr. Deras produkter har högsta kvalitet och hållbarhet.
Varumärket designar produkter genom att förena funktion och mode. Känt för sin hängivenhet att skapa högpresterande utrustning och kläder, stöder det att älska äventyret med stora utomhusäventyr utan att göra avkall på mode och trender. Varumärket grundades av en kärlek till exploration, det har vuxit till ett märke för kultur och skapelse. Varje bit innehåller speciell hantverkskonst, som arbetar med högteknologiska tekniker för att erbjuda högsta komfort och hållbarhet. Oavsett om man reser genom ojämna terränger eller bara styr den urbana platsen uppmuntrar det individer att sträva självsäkert.

Regatta campingutrustning och utomhuskläder

Regattas ryggsäckar är designade med vadderade bälten och andningsbara bakpaneler som ger lätthet under lång bärning. Flexibla funktioner tillåter dig att anpassa passformen, vilket minskar belastningen på rygg och axlar. Regatta utomhuskläder är formade för att skydda dig från elementen. Vattenavvisande och vattenresistenta material säkerställer att du stannar torr även i de mest krävande förhållandena, medan vindtäta tyger levererar viktig säkerhet mot hårda vindar. Regatta campingutrustning är skapad för snabb och problemfri installation. Från tält med färgkodade stänger till användarvänliga instruktioner bekräftar deras utrustning att du tillbringar mer tid att njuta av din campingtur. Regatta barns utomhuskläder inkluderar säkerhetsfunktioner som reflekterande komponenter, vilket gör barn mer synliga i lågbelysta miljöer. Detta förbättrar deras säkerhet under utomhusäventyr. Regatta herr utomhuskläder sträcker sig från vandringsbyxor och skyddade jackor till baslager och bytesbyxor, det presenterar ett stort utbud av herrkläder som anpassar sig till olika utomhusaktiviteter och miljöer. Regatta damer utomhuskläder integrerar praktiska egenskaper som fickor, ventilationssystem och flexibla manschetter. Dessa komponenter förbättrar din utomhusupplevelse och ger komfort. Regatta hydrationsflaskor har läckageskydd, som bekräftar att din hydrationsflaska inte läcker i din ryggsäck. Denna kvalitet håller dina utrustningar torra och undviker överdrivna röra.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga