up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Regatta

Regatta

Afdelinger

Alle ( Regatta )

Om Regatta

Regatta er et populært tøjmærke, der leverer produkter til udendørs aktiviteter. Mærket blev etableret af Lionel Black i 1981. Mærkets hovedkontor er beliggende i Urmston, Storbritannien. Mærket har en fordel i forhold til andre producenter på grund af dets unikke design, højkvalitetsværker og styling. I dagens moderne verden stræber mærket efter at blive et førende mærke og opnå en konkurrencedygtig placering i branchen. Mærkets tøjkollektion spænder fra jakker til fodtøj. De dedikerer sig til at arbejde hårdt med at teste nye teknikker i produktudvikling for at gøre det vidt anerkendt som det ideelle mærke til alle slags udendørs eventyr. Deres produkter har suveræn kvalitet og holdbarhed.
Mærket designer produkter ved at fusionere funktionalitet og mode. Kendt for sin dedikation til at skabe højtydende udstyr og beklædning, støtter det kærligheden til spændingen ved store udendørs eventyr uden at gå på kompromis med mode og trends. Mærket blev etableret med en kærlighed til eksploration, det er vokset til et tegn på kultur og skabelse. Hvert stykke indeholder særlig håndværk, arbejder med avancerede teknologier for at give den højeste komfort og holdbarhed. Uanset om du rejser gennem ujævnt terræn eller bare styrer det urbane sted, opmuntrer det individer til at stræbe modigt.

Regatta campingudstyr og udendørs tøj

Regatta rygsække er designet med polstrede bælter og åndbare rygpaneler, som giver komfort under længere brug. Fleksible funktioner tillader dig at tilpasse pasformen, hvilket reducerer belastningen på din ryg og skuldre. Regatta udendørs tøj er designet til at beskytte dig mod elementerne. Vandtætte og vandafvisende materialer sikrer, at du forbliver tør selv i de mest krævende forhold, mens vindtætte materialer leverer den essentielle sikkerhed mod hårde vinde. Regatta campingudstyr er skabt til hurtig og problemfri opsætning. Fra telte med farvekodede stænger til brugervenlige instruktioner sikrer deres udstyr, at du bruger mere tid på at nyde din campingtur. Regatta børns udendørs tøj varer inkluderer sikkerhedsfunktioner som reflektive komponenter, hvilket gør børn mere synlige i dårligt oplyste forhold. Dette forbedrer deres sikkerhed under udendørs eventyr. Regatta mænds udendørs tøj spænder fra vandrestøvler og beskyttede jakker til nederdele og udskiftelige bukser, det tilbyder et bredt udvalg af mænds tøj, der tilpasser sig forskellige udendørs aktiviteter og omgivelser. Regatta kvindes udendørs tøj integrerer praktiske egenskaber som lommer, ventilationer og fleksible manchetter. Disse komponenter forbedrer din udendørs oplevelse og tilføjer komfort. Regatta hydreringsflasker har lækagesikker funktion, hvilket sikrer, at din hydreringsflaske ikke lækker i din rygsæk. Denne kvalitet holder dit udstyr tørt og undgår overskydende rod.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk