Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lalizas

Om Lalizas
Lalizas er det største navnet i det europeiske marine miljøet. Bedriften har blitt anerkjent for sine avanserte utstyr og komponenter for båtvern og fiske. Lalizas-produkter har blitt berømte for sine vannsportshandlinger som de distribuerer over hele verden i 127 land. Lalizas-artikler gjennomgår undersøkelse ved hjelp av ISO 9001-kriterier. Lalizas fikk den ledende plassen med årene med ekspertise og erfaring i marine miljøet ved å presentere sine livreddende tilbehør og utstyr.
Lalizas er et vel etablert og globalt anerkjent merkevare i marine- og båtbransjen, kjent for sin dedikasjon til beskyttelse, opprettelse og høy kvalitets marineutstyr. Med en rekord som går tilbake til 1982, har Lalizas utviklet seg til å bli en pålitelig merkevare blant båtfolket, sjøfolk og oseaniske fagfolk.
I sentrum av Lalizas-oppgaven ligger beskyttelsen av de som tar seg ut på vannet. Merket presenterer et bredt utvalg av marine sikkerhetsprodukter, inkludert herreklær, damemotemerker, og barns sko, og annet viktig utstyr laget for å sikre båtfolket i alle situasjoner.

Lalizas-samling av klær, sko og utstyr

Lalizas redningslykt er en teknisk lommelykt forberedt til nødstilfeller, spesielt i utendørs, marine eller søk og redningsscenarier. Lalizas tørre sekker er tekniske vanntette poser designet for å holde tingene dine tørre i fuktige eller fuktige tilstander, som for eksempel ved fotturer, camping, kajakkpadling, båtferier, fotturer eller i noen form for utendørs sport der vannutsatthet er en bekymring. Lalizas herresko prioriterer sko som gir tilstrekkelig grep, komfort og sikkerhet mot vann og glatte teksturer. Lalizas damessko har vanligvis ikke-merke, sklisikre gummisåler som gir utmerket grep på våte teksturer. Disse skoene er vanligvis laget av canvas og lær med siped såle for økt grep. Lalizas herreklær er laget av lettvekts, fukttransporterende stoffer som nylon eller polyester for din base layer. Disse stoffene hjelper deg med å holde deg avslappet og tørr ved å wicke bort svette og fuktighet. Lalizas belysning brukes til å vise et fartøys status og retning til andre båter på vannet. Lalizas båtutstyr inneholder et bredt utvalg av utstyr og tilbehør designet for å forbedre sikkerheten, funksjonaliteten og komforten til en båt. Lalizas båtlagring er viktig for å beskytte båten din mot elementene, opprettholde tilstanden og øke levetiden.