up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Lalizas

Lalizas

Categorieën

Alles ( Lalizas )

Over Lalizas

Lalizas is de grootste naam in de Europese maritieme wereld. Het bedrijf is erkend vanwege zijn state-of-the-art uitrusting en onderdelen voor bootbescherming en visserij. Lalizas producten zijn beroemd om hun watersportacties die ze verspreiden over de hele wereld in 127 landen. Lalizas items ondergaan de examinering met behulp van ISO 9001 criteria. Lalizas verwierf de leidende positie met jarenlange expertise en ervaring in de maritieme wereld door het presenteren van haar levensreddende accessoires en uitrusting.
Lalizas is een goed gevestigd en wereldwijd erkend label in de maritieme en botenwereld, bekend vanwege haar toewijding aan bescherming, creatie en hoogwaardige maritieme uitrusting. Met een historie die teruggaat tot 1982, heeft Lalizas zich ontwikkeld tot een vertrouwde reputatie onder boten, zeelieden en oceanische professionals.
Het hart van de taak van Lalizas is de bescherming van degenen die het water in gaan. Het merk presenteert een breed scala aan maritieme veiligheidsartikelen, waaronder kleding voor heren, dames en kinderen, schoenen voor heren, dames en kinderen en andere essentiële uitrusting die gemaakt is om de veiligheid van boten in alle situaties te verzekeren.

Lalizas collectie kleding, schoeisel en uitrusting

Lalizas reddingstorch is een technische zaklamp die klaar is voor noodsituaties, vooral in buiten-, maritieme- of zoek- en reddingsscenario's. Lalizas droge zakken zijn technische waterdichte zakken die zijn gemaakt om uw spullen droog te houden in natte of vochtige omstandigheden, zoals tijdens het wandelen, kamperen, kajakken, varen, wandelen of bij elke outdoor sport waarbij waterblootstelling een zorg is. Lalizas herenschoenen geven prioriteit aan schoeisel dat voldoende tractie, comfort en veiligheid biedt tegen water en glad textuur.
Lalizas damesschoenen hebben meestal rubberen zolen die niet-afdrukken en slipvrij zijn en een uitstekende grip bieden op natte texturen. Deze schoenen worden meestal gemaakt van canvas en leer met een gezeefde zool voor verbeterde grip.
Lalizas herenkleding is gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen zoals nylon of polyester voor uw basislaag. Deze stoffen helpen u koel en droog te houden door zweet en vocht af te voeren.
Lalizas verlichting wordt gebruikt om de status en richting van een schip aan andere boten op het water te tonen.
Lalizas bootuitrusting bevat een breed scala aan apparatuur en accessoires die bedoeld zijn om de bescherming, functionaliteit en comfort van een boot te verbeteren.
Lalizas botenopslag is belangrijk om uw vaartuig te beschermen tegen weersinvloeden, de staat te behouden en de levensduur te verlengen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden