Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Simrad

Simrad
Σχετικά με Simrad
Η Simrad είναι μια διάσημη μάρκα στην βιομηχανία των ακινήτων θαλάσσης, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή προηγμένων συστημάτων πλοήγησης, επικοινωνίας και ανιχνεύσεως ψαριών. Με μια ιστορία που καλύπτει πάνω από επτά δεκαετίες, η Simrad έχει συνεχώς παρέχει εξελιγμένες λύσεις που βελτιώνουν την ασφάλεια, την απόδοση και την διασκέδαση των εμπειριών σκέφτησης και ψάρεματος. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, η Simrad έμεινε στον πρώτο στρατό της τεχνολογίας θαλάσσιων ακινήτων. Με την συνεχή ανάπτυξη και την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων, η μάρκα εξασφάλισε την εμπιστοσύνη και την πίστη των καταδιωκόμενων και των αλιευτών σε όλο τον κόσμο. Η στέγαση της Simrad στην εξεχωριστή εξέλιξη και τις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις εγγυάται ότι τα συσκευές της θα συνεχίσουν να βελτιώνουν τις θαλάσσιες εμπειρίες για πολλές δεκαετίες.

Η Simrad εξελίσσει τις τεχνολογίες ακινήτων θαλάσσης από το 1946

Τα ανιχνεύσεις ψαριών της Simrad είναι υπερτιμημένα από τους αλιευτές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν τεχνολογία σονάρ που προσαρμόζεται για την εντοπισμό και τον παρακολούθηση των ψαριών υπό το νερό. Οι ανιχνευτές ψαριών Simrad παρέχουν υψηλής ανάλυσης εικόνα, ακριβείς μετρήσεις βάθους και άμεση ανίχνευση ψαριών, επιτρέποντας στους ψαρέματες να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις και να βελτιώσουν τις ποσοστόσες καταγωγής τους. Το Simrad GO9 έχει ένα σύστημα πολυδιαφανούς εμφάνισης σχεδιασμένο για τα καταδίωκτρα. Με μια μεγάλη ευαισθητηριακή οθόνη αφής και μια εύκολη σε χρήση διεπαφή, το GO9 προσφέρει άμεση πλοήγηση, ενσωματωμένες δυνατότητες σονάρ και επιλογές συνδεσιμότητας για ενημερώσεις χάρτη και διαμοιρασμό δεδομένων. Η επιλογές του καθιστά το ιδανικό επιλέγον για τους αναψυχιστές και τους αλιευτές.
Το Simrad GO7 είναι ένας κομπακτ και οικονομικά διαθέσιμος χάρτης plotter με παρόμοιες λειτουργίες στο GO9. Ηθελη σαφή και φωτεινή οθόνη, πλοήγηση GPS και συμβατότητα με διάφορους μετατροπείς. Το GO7 είναι δημοφιλές μεταξύ των ιδιοκτητών μικρών σκάφων και των αλιευτών που προτιμούν τη μεταφορά και τις αξίες χωρίς να θυσιάζουν την απόδοση.Τα ραντάρ της Simrad επιτρέπουν στους καταδιωκόμενους να πλοηγούνται με ασφάλεια σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σε κατ