up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lalizas

Lalizas

Kategorier

Allt ( Lalizas )

Märkesinformation för Lalizas

Lalizas är det största namnet inom den europeiska marina världen. Företaget har erkänts för sina state-of-the-art utrustningar och komponenter för båtskydd och fiske. Lalizas produkter har varit kända för sina vattensporter som företaget distribuerar över hela världen i 127 länder. Lalizas produkter genomgår kontroller med ISO 9001-kriterier. Lalizas har tagit första platsen genom årens erfarenhet och kunskap inom marina världen, genom att presentera sina livräddande tillbehör och utrustningar.
Lalizas är ett etablerat och globalt erkänt varumärke inom marin- och båtbranschen, känt för sin dedikation till säkerhet, design och högkvalitativ marin utrustning. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1982, har Lalizas utvecklats och blivit ett pålitligt varumärke bland båtägare, sjömän och oceaniska yrkesmän.
Hjärtat av Lalizas uppdrag är att skydda de som ger sig ut till vattnet. Märket presenterar ett brett utbud av marin säkerhetsprodukter, inklusive herr-, dam- och barnkläder, herr-, dam- och barnskor, och andra väsentliga utrustningar som är skapade för att garantera båtägarnas välbefinnande i alla situationer.

Lalizas samling av kläder, skor och utrustning

Lalizas räddningsficklampa är en teknisk ficklampa som är förberedd för nödvändighetsfall, speciellt i utomhus- , marina eller sök- och räddningsscenarier. Lalizas torrsäckar är tekniska vatten-impermeabla väskor som är formade för att hålla dina saker torra i fuktiga eller fuktiga tillstånd, såsom vid vandring, camping, kajakpaddling, båtliv, vandring eller i någon form av utomhusidrott där vattenutsättning är ett bekymmer. Lalizas herrskor prioriterar skor som ger tillräckligt grepp, bekvämlighet och säkerhet mot vatten och hal som ytor. Lalizas damskor har vanligtvis sula av icke-märkande, halksäker gummi som ger utmärkt grepp på fuktiga ytor. Dessa skor är vanligtvis tillverkade av tyg och läder med en sippad sula för förbättrat grepp.
Lalizas herrkläder är tillverkade av lätta, fuktabsorberande material som nylon eller polyester för din baslager. Dessa material hjälper till att hålla dig avslappnad och torr genom att transportera bort svett och fukt. Lalizas belysning används för att visa ett fartygstillstånd och riktning mot andra båtar på vattnet. Lalizas båtutrustning innehåller ett brett sortiment av utrustning och tillbehör som är skapade för att förbättra skyddet, funktionen och komforten för en båt. Lalizas båtupplag är viktigt för att skydda din båt från elementen, bibehålla dess tillstånd och öka dess livslängd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga