Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Power Pro

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Power Pro
Power Pro, η οποία ιδρύθηκε τα αρχίζοντα της δεκαετίας του 1990, είναι μια ιδιαίτερα γνωστή ονομασία στον τομέα των μαλακών ιστών για ψάρεμα και εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αυτή ήταν μία από τις πρώτες που εισήγαγαν μαλακά ιστά συνθετικά από υλικό Spectra, ένα μετασχηματισμένο υλικό με δύναμη έως και 30 φορές μεγαλύτερη από το νάιλον.
Εξερευνήστε την καινοτομία των μαλακών ιστών της PowerPro, εξοπλισμένη με τα ισχυρά Spectra για ανεπανάληπτη δύναμη και αντοχή. Μαζέψτε τις δυσκολες συνθήκες ψαρέματος με εύκολια, ευχάριστη την χαμηλή ένταση για αυξημένη ευαισθησία, η οποία επιτρέπει ακριβείς ορισμούς αγκίστρων.
Η PowerPro προσφέρει μια ποικιλία μαλακών ιστών που σχεδιάστηκαν για να συμφωνούν με τις διαφορετικές ανάγκες των ψαρέων. Αν επιθυμείτε να κάνετε κατατομή με το διαδεδομένο Super 8 για καθημερινή περιπέτεια ψαρέματος ή να εξερευνήσετε τις βαθιές θαλάσσιες περιπέτειες με την ειδική γραμμή Depth Hunter Offshore, η PowerPro έχει τον ιδανικό ιστό για κάθε εξορμήσεις ψαρεμάτων.
Πέρα από τα μαλακά ιστά, η αποφασιστική προσπάθεια της PowerPro για άριστης ποιότητας εξοπλισμό για ψάρεμα φτάνει μέχρι και τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Από κορυφαίες οδηγίες ράμπας και κατσαρόλες μέχρι εργαλεία για σύνδεση και συστήματα διαχείρισης ιστού, οι εξοπλισμοί της PowerPro σχεδιάστηκαν με εξαιρετική τεχνική για να αναβαθμίσουν την εμπειρία ψαρέματος και να επιτελέσουν την επίδοση ψαρέματος.
Στην καρδιά της επιτυχίας της PowerPro βρίσκεται το Spectra Fibre, το οποίο είναι η ρίζα των μαλακών ιστών της. Έχοντας δύναμη έως και 30 φορές μεγαλύτερη από το νάιλον, το Spectra Fibre παραμένει ελαφρύ και ομαλό, διασφαλίζοντας εύκολη κατατομή και ελάχιστη διέγερση του ιστού κατά την ανάκληση.
Για αυτούς που εξερευνούν τις βαθιές, η PowerPro παρουσιάζει το μαλακό ιστό Depth Hunter, σχεδιασμένο με εξαιρετική ακρίβεια για το γλυκούρισμα των βαθών. Το μοναδικό σύστημα αφυπνιστικού χρωματισμού του δίνει στους ψαρέματες τη δυνατότητα να ορίζουν ευκολά τη βάθος του ιστού, για να φτάσουν τους στόχους τους με ακρίβεια.
Αναζητώντας έναν όλοκαταπίστεμα για καθημερινός ψάρεμα; Μην αναζητάτε παραπάνω την γραμμή μαλακής Super 8 της PowerPro. Με την 8-στρωματοποίησή της, προσφέρει εξαιρετική δύναμη και αντοχή σε αδιάβροχη έκταση, μαζί με μια ομαλή επιφάνεια για εύκολη κατατομή και ελάχισ