Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Power Pro

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Power Pro
Power Pro, perustettu 1990-luvun alussa, on erottuva nimi kudotun kalastuslangan ja -välineiden alalla. Uudistukseen pyrkivänä yrityksenä se oli yksi ensimmäisistä, joka tuotti Spectra-kuitua sisältäviä kudottuja lankoja, jotka tarjoavat jopa 30 kertaa nylonia suuremman voimakkuuden.
Tutustu PowerPron kudottujen lankojen innovaatioon, joka on voimakkaan Spectra-kuitun ansiosta tarjonnut poikkeuksellisen vahvuuden ja kestävyyden. Voit kohdata vaikeat kalastusolosuhteet helposti, johtuen alhaisesta venymisestä ja lisääntyneestä herkkyydestä, jonka ansiosta saat tarkat koukkuset.
PowerPro tarjoaa monipuolisen valikoiman kudottuja lankoja, jotka on suunniteltu täyttämään kalastajien erilaiset tarpeet. Olipa kyseessä monikäyttöinen Super 8 -lanka arkikalastukseen tai syvänmeren seikkailuihin suunniteltu Depth Hunter Offshore -lanka, PowerPro tarjoaa täydellisen langan jokaiselle kalastusmatkalle.
Kudottujen lankojen lisäksi PowerPron sitoutuminen laatuun ulottuu korkealaatuisiin kalastusvälineisiin. Luotettavista vavoista ja keloista huippulaatuisiin solmukiristimiin ja lankojen hallintajärjestelmiin, PowerPro -laitteet on huolellisesti suunniteltu parantamaan kalastuskokemustasi ja optimoimaan kalastustulokset.
PowerPron laadun ytimenä on Spectra-kuitu, joka on kudottujen lankojen runko. Sen tarjoama vahvuus on jopa 30 kertaa nylonia suurempi, silti se on keveä ja sileä, mikä helpottaa heittämistä ja vähentää vetovastusta peruuttaessa.
Niille, jotka voittavat syvyyksiä, PowerPro tarjoaa Depth Hunter -kudotun langan, jota on huolella suunniteltu tarkkojen syvänmeren kalastusten tekemiseen. Sen ainutlaatuinen värikoodausjärjestelmä antaa kalastajille mahdollisuuden helposti mitata langan syvyyttä, varmistaen, että he saavuttavat kohde-kalastusalueensa tarkasti.
Etsitkö kaikkein monipuolisinta lankaa arkikalastukseen? Ei tarvitse enää etsiä muualta kuin PowerPron Super 8 -kudotusta lankaa. Sen 8-lankaisella rakenteella se tarjoaa poikkeuksellisen vahvuuden ja kulumiskestävyyden, yhdessä sileän pinnan kanssa, joka tekee heittämisestä helppoa ja minimoi äänenvoimakkuuden. Super 8 on kalastajien arvostama lankansa sen monipuolisuuden ansiosta erilaisiin kalastustekniikoihin.
PowerPron innovaatiolegenda ja kalastustason jatkuva parantaminen asettavat uusia standardeja kudottujen lankojen tekniikassa. Heidän alituinen sitoutumisensa rajoja rikkoviin asioihin on ansainnut heille arvostetun aseman kalastusteollisuuden johtajana, mikä on saanut kalastajien ympäri maailman luottamuksen ja ihailun.