Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Power Pro

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Power Pro
Power Pro, grundat i början av 1990-talet, står som ett framträdande namn i världen av flätade fiskelinor och utrustning. Pionjärinnovativ, var företaget bland de första att introducera flätade linor tillverkade av Spectrafiber - ett banbrytande material som har styrkor upp till 30 gånger större än nylon.
Utforska PowerPros flätade linjeinnovation, drivs av robust Spectrafibre för oöverträffad styrka och hållbarhet. Mästare tuffa fiskeförhållanden lätt, tack vare låg sträckning för förhöjd känslighet, vilket möjliggör precisa krokuppsättningar.
PowerPro erbjuder en mångsidig produktportfölj av flätade linor anpassade för att uppfylla de olika behoven hos fiskare. Oavsett om du kastar med den mångsidiga Super 8 för vardagsfiske eller dyker in i djupa havsäventyr med den specialiserade Depth Hunter Offshore-linjen, har PowerPro den perfekta linjen för varje fiskeskapelse.
Förutom flätade linjer, PowerPros engagemang för excellens sträcker sig till en rad högkvalitativa fiskeaccessoarer. Från toppnoterade rörledningar och rullar till knutverktyg och linjehanteringssystem är PowerPro-utrustningen noggrant utformad för att förhöja din fiskerupplevelse och optimera fiskprestationen.
I hjärtat av PowerPros excellens ligger Spectrafibre, ryggraden i deras flätade linjer. Med styrka upp till 30 gånger större än nylon, förblir Spectrafibre lätt och slät, vilket garanterar lätt kast och reducerad friktion vid återvinning.
För de som bemästrar djupen, presenterar PowerPro Depth Hunter-flätade linje, noggrant tillverkad för precision i djupfiske. Dess unika färgkodningssystem möjliggör för fiskare att snabbt bestämma linjedjupet, vilket säkerställer att de når sina målfiskzoner med precision.
Söker du efter en allround-mästare för vardagsfiske? Se ingen annan än PowerPros Super 8-flätade linje. Med sin 8-strålkonstruktion ger den exceptionell styrka och slitagebeständighet, kopplad till en slät yta för smidig kastning och minimal linjenöje. Super 8 älskas av fiskare för dess anpassningsförmåga till olika fisketekniker.
PowerPros arv av innovation och fiskarexcellens fortsätter att sätta nya standarder inom flätade linjeteknik. Deras ovilkorliga engagemang för att driva gränser har gjort dem till en utmärkt position som ledare inom fiskeindustrin, vilket har vunnit förtroendet och beundran från fiskare världen över.