Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Deeper

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Deeper
Deeper είναι μια εξέχουσα εταιρεία στον κόσμο της αλιείας που προσφέρει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, έξυπνων μοντέλων sonar και πολλά αξεσουάρ αλιείας. Έχουν αναπτύξει τα προϊόντα τους για επαγγελματίες και αναψυκτικούς ψαράδες που χρειάζονται ψαροντούφεκα υψηλής ποιότητας με έντονη ακρίβεια βάθους, άριστη διαχωριστικότητα στόχων και χαρτογράφηση στη στεριά. Αυτές οι φορητές συσκευές αλιείας είναι ανθεκτικές και εξαιρετικά ευέλικτες και ιδανικές για ψάρεμα από βάρκα, καγιάκ, ακτή και στον πάγο. Τα ψαροντούφεκα από την Deeper επιτρέπουν στους παθιασμένους ψαράδες να ζήσουν μια εντελώς νέα μορφή ψαρέματος και είναι διαθέσιμα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η Deeper είναι μια παθιασμένη και δημιουργική εταιρεία που υπερβαίνει τα παραδοσιακά όρια, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για την αριστεία στις αντίστοιχες βιομηχανίες της. Στην ουσία της, η Deeper κινείται από μια ακλόνητη δέσμευση να σπρώξει τα όρια του τι είναι δυνατό. Αυτό το brand συνδέεται με την καινοτομία και μια βαθιά γνώση των αυξανόμενων αναγκών των πελατών της.
Οι ρίζες της είναι βαθιά ριζωμένες στη δέσμευση για έρευνα και ανακάλυψη. Οι πρωτοποριακές της λύσεις έχουν επιτρέψει σε ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η συλλογή του brand Deeper για αξεσουάρ ψαρέματος

Το GPS από την Deeper είναι μια πρωτοποριακή τεχνική επιτυχία που έχει επανασχεδιάσει τον κόσμο της αλιείας. Είναι μια συμπαγής και φορητή συσκευή εύρεσης ψαριών που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους ψαράδες εκπληκτικές εισαγωγές στον υδάτινο κόσμο, επιτρέποντάς τους να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους στο ψάρεμα σε νέα επίπεδα. Το GPS από την Deeper βελτιώνει το αξιόπιστο ψάρεμα μειώνοντας την υπολογιστική εργασία και μειώνοντας τις πιθανότητες υπεραλίευσης ή ζημιάς στο περιβάλλον.
Το ψαροντούφεκο Deeper χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία sonar για να μεταδώσει ήχους και να δημιουργήσει πολύπλοκους χάρτες του υδάτινου κόσμου. Οι ψαράδες μπορούν να δουν το βάθος του νερού, τη δομή του πυθμένα, τα φυτά και, πιο σημαντικό, την τοποθεσία και τη συμπεριφορά των ψαριών. Το Deeper Fishfinder συνδέεται ασύρματα με ένα τάμπλετ ή ένα smartphone, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλουν τα δεδομένα του sonar σε μια αξιόπιστη εφαρμογή για κινητά.
Το Deeper Smart Sonar Pro Fish finder χρησιμοποιεί τεχνολογία sonar τελευταίας τεχνολογίας για να παρέχει εικόνες υψηλής ανάλυσης του υδάτινου περιβάλλοντος. Παρέχει δεδομένα για το βάθος του νερού, το σχήμα του πυθμένα, τον φυτικό πλούτο και την ακριβή τοποθεσία και συμπεριφορά των ψαριών.
Τα αξεσουάρ ψαρέματος από το brand Deeper χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία ψαρέματος, να προσφέρουν επιπλέον γνώσεις και να κάνουν τη μέθοδο του ψαρέματος πιο εύκολη. Αυτά τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν και να βελτιώσουν την απόδοση των ψαροντούφεκών τους.
Το Deeper brand smartphone holder κρατά ασφαλώς ένα τάμπλετ ή ένα smartphone σε θέση όπου ο ψαράς μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σε πρ