Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vindsurfing og wing foil

Vindsurfing og wing foil ekstremsport

Finn et bredt utvalg av Vindsurfing og wing foil-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vindsurfing og wing foil

Merkevarer av Vindsurfing og wing foil

Hvordan velge riktig utstyr for vindsurfing for nybegynnere?

Vindsurfing og vingefoliering er begge vannsporter som innebærer å sykle på et brett og utnytte vindens kraft, men de har tydelige forskjeller når det gjelder utstyr og teknikker.

Vindsurfing:
Vindsurfing er en vannsport hvor rytteren står på et brett og bruker et seil festet til en mast for å fange vinden og drive seg over vannet.
Vindsurfbrettet har mastespor og universalledd som forbinder masten med brettet. Rytteren holder i en bom, som er en horisontal stang festet til masten, for å kontrollere seilet.
Vindsurfere flytter vekten på brettet og bruker kroppsbevegelsene til å kontrollere seilet og styre brettet. Målet er å balansere brettet og utnytte vindkraften for fart og manøvrer.

Vingesurfing:
Vingefoliering , eller vingesurfing, er en relativt nyere vannsport som innebærer å sykle på et lite brett mens du holder på en håndholdt vinge. Vingen fanger vinden, genererer løft, og lar rytteren gli over vannoverflaten.
Det primære utstyret inkluderer en liten, håndholdt vinge ligner på et windsurfseil, men uten mast og en hydrofoil festet til bunnen av brettet. Folien løfter brettet opp av vannet, reduserer luftmotstand og gir en jevn, effektiv tur.
Vingefoiler står på brettet og holder vingen i hendene. De bruker kroppsbevegelsene til å styre vingen og kontrollere retningen og hastigheten på brettet. Folien under brettet lar rytteren "fly" over vannoverflaten, og skaper en følelse av vektløshet.

Tavler:

Et windsurfbrett , også kjent som et windsurfingbrett eller en windsurfer, er et spesialisert brett som brukes i sporten windsurfing. Vindsurfing er en vannsport som kombinerer elementer av surfing og seiling, hvor rytteren står på brettet og bruker et seil festet til en mast for å utnytte vindens kraft for fremdrift. Sporten krever en kombinasjon av balanse, ferdigheter og koordinasjon.

Seler:

En windsurfsele er et essensielt utstyr for windsurfere, som gir en forbindelse mellom rytteren og seilet. Selen lar windsurfere utnytte vindens kraft mer effektivt, redusere belastningen på armene og forbedre kontrollen. Det er to hovedtyper vindsurfseler: seteseler og midjeseler .

Utslettvakter:

Utslettbeskyttere er spesialiserte klær som bæres av brettseilere for å gi beskyttelse og komfort under brettseiling. Utslettbeskyttere er designet for å passe tett mot huden for å minimere gnagsår og irritasjon forårsaket av konstant bevegelse og kontakt med vann.

Rigger:

Rigger i windsurfing refererer til seilet, masten og bommen som brukes til å drive og kontrollere et windsurfingbrett. Riggen er den essensielle komponenten som fanger opp vindens energi og driver windsurferen over vannet.

Vester:

Vester i sammenheng med windsurfing refererer vanligvis til personlige flyteutstyr PFDs eller redningsvester som bæres av windsurfere for sikkerhets og oppdriftsformål. Du kan kjøpe vester fra Jobe , O´neill wetsuits , Hurley , ION , Rip Curl og Roxy . Mer om Windsurfing: Windsurfing Board, Windsurfing Sail, Mast, Boom, Mast Base, Sele, up haul , og Foot stropper er tilbehør og deler av windsurfing. Windsurfing deksler er designet for å beskytte windsurfing utstyr mot støv, skitt, UV stråler, fuktighet og andre miljøelementer.