Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Purjelautailu ja wing foil

Purjelautailu ja wing foil extreme-urheilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Purjelautailu ja wing foil tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Purjelautailu ja wing foil

n merkit Purjelautailu ja wing foil

Kuinka valita oikeat laitteet purjelautailuun aloittelijoille?

Purjelautailu ja wing foiling ovat molemmat vesiurheilulajeja, joihin liittyy laudalla ajamista ja tuulen voiman hyödyntämistä, mutta niillä on selvät erot varusteiden ja tekniikoiden suhteen.

Purjelautailu:
Purjelautailu on vesiurheilulaji, jossa ratsastaja seisoo laudalla ja käyttää mastoon kiinnitettyä purjetta saadakseen tuulen kiinni ja ajaakseen itsensä veden yli.
Purjelaudassa on mastorata ja yleisnivel, joka yhdistää maston lautaan. Ratsastaja pitää kiinni puomista, joka on mastoon kiinnitetty vaakasuora palkki ohjatakseen purjetta.
Purjelautailijat siirtävät painoaan laudalla ja käyttävät kehon liikkeitä purjeen hallitsemiseen ja laudan ohjaamiseen. Tavoitteena on tasapainottaa lauta ja valjastaa tuulen voima nopeuteen ja liikkeisiin.

Wing surffaus:
Wing foiling tai siipisurffaus on suhteellisen uudempi vesiurheilulaji, jossa ajaa pienellä laudalla pitäen kiinni kädessä pidettävästä siivestä. Siipi vangitsee tuulen luoden nostovoimaa ja antaa ratsastajan liukua vedenpinnan yläpuolelle.
Päävarusteisiin kuuluu pieni, kädessä pidettävä siipi samanlainen kuin surffauspurje, mutta ilman mastoa ja kantosiipialus, joka on kiinnitetty laudan pohjaan. Kalvo nostaa laudan pois vedestä, mikä vähentää vastusta ja tarjoaa tasaisen, tehokkaan ajon.
Siipikalvot seisovat laudalla pitäen siipeä käsissään. He käyttävät kehon liikkeitä ohjaamaan siipeä ja ohjaamaan laudan suuntaa ja nopeutta. Laudan alla olevan kalvon ansiosta ratsastaja voi "lentää" veden pinnan yläpuolella luoden painottomuuden tunteen.

Taulut:

Purjelauta , joka tunnetaan myös nimellä purjelautailulauta tai purjelautailulauta, on purjelautailussa käytettävä erikoislauta. Purjelautailu on surffauksen ja purjehduksen elementtejä yhdistävä vesiurheilulaji, jossa ratsastaja seisoo laudalla ja käyttää mastoon kiinnitettyä purjetta valjastamaan tuulen voiman työntövoimana. Urheilu vaatii yhdistelmän tasapainoa, taitoa ja koordinaatiota.

Valjaat:

Purjelautailuvaljaat ovat surffaajien välttämätön varuste, joka muodostaa yhteyden ratsastajan ja purjeen välille. Valjaiden avulla purjelautailijat voivat valjastaa tuulen voiman tehokkaammin, mikä vähentää käsivarsien rasitusta ja parantaa hallintaa. Purjelautailuvaljaita on kahta päätyyppiä : istuinvaljaat ja vyötärövaljaat .

Ihottumavartijat:

Ihosuojat ovat purjelautailijoiden käyttämiä erikoisvaatteita, jotka tarjoavat suojaa ja mukavuutta purjelautailun aikana. Ihottumansuojat on suunniteltu sopimaan tiukasti ihoa vasten minimoimaan jatkuvan liikkeen ja veden kanssa kosketuksen aiheuttamaa hankausta ja ärsytystä.

Laitteet:

Purjelautailulaitteet viittaavat purjeeseen, mastoon ja puomiin, joita käytetään purjelautailun kuljettamiseen ja ohjaamiseen. Laite on olennainen komponentti, joka vangitsee tuulen energian ja kuljettaa purjelautailijaa veden yli.

Liivit:

Purjelautailun liiveillä tarkoitetaan tyypillisesti henkilökohtaisia kelluntalaitteita PFD tai pelastusliivejä, joita purjelautailijat käyttävät turvallisuus ja kelluvuussyistä. Voit ostaa liivejä Jobe , O´neill märkäpuvut , Hurley , ION , Rip Curl ja Roxy . Lisää purjelautailusta: Purjelautailulauta, Purjelautailupurje, Masto, Puomi, Maston jalusta, Valjaat, ylös nosto ja jalkahihnat ovat purjelautailun lisävarusteita ja osia. Purjelautailusuojat on suunniteltu suojaamaan purjelautailulaitteita pölyltä, lialta, UV säteiltä, kosteudelta ja muilta ympäristötekijöiltä.