up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Windsurfing og Wing Foil ekstrem sport

Windsurfing og Wing Foil ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Windsurfing og Wing Foil-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Windsurfing og Wing Foil

Mærker for Windsurfing og Wing Foil

Hvordan vælger man det rigtige udstyr til windsurfing for begyndere?

Windsurfing og vingefoliering er begge vandsportsgrene, der involverer at køre på et bræt og udnytte vindens kraft, men de har tydelige forskelle med hensyn til udstyr og teknikker.

Windsurfing:
Windsurfing er en vandsport, hvor rytteren står på et bræt og bruger et sejl fastgjort til en mast til at fange vinden og drive sig hen over vandet.
Windsurfbrættet har mastespor og kardanled, der forbinder masten med brættet. Rytteren holder fast i en bom, som er en vandret stang fastgjort til masten, for at styre sejlet.
Windsurfere flytter deres vægt på brættet og bruger deres kropsbevægelser til at styre sejlet og styre brættet. Målet er at balancere brættet og udnytte vindkraften til fart og manøvrer.

Wing surfing:
Vingefoliering , eller vingesurfing, er en relativt nyere vandsport, der involverer at køre på et lille bræt, mens man holder fast i en håndholdt vinge. Vingen fanger vinden, genererer løft og tillader rytteren at glide over vandoverfladen.
Det primære udstyr inkluderer en lille håndholdt vinge ligner et windsurfsejl, men uden mast og en hydrofoil, der er fastgjort til bunden af brættet. Folien løfter brættet op af vandet, reducerer modstand og giver en jævn, effektiv tur.
Vingefolier står på brættet og holder vingen i hænderne. De bruger deres kropsbevægelser til at styre vingen og styre brættets retning og hastighed. Folien under brættet tillader rytteren at "flyve" over vandoverfladen, hvilket skaber en følelse af vægtløshed.

Tavler:

Et windsurfbræt , også kendt som et windsurfingbræt eller en windsurfer, er et specialiseret board, der bruges i sporten windsurfing. Windsurfing er en vandsport, der kombinerer elementer af surfing og sejlads, hvor rytteren står på brættet og bruger et sejl fastgjort til en mast til at udnytte vindens kraft til fremdrift. Sporten kræver en kombination af balance, dygtighed og koordination.

Seler:

En windsurfsele er et vigtigt stykke udstyr til windsurfere, der giver forbindelse mellem rytteren og sejlet. Selen giver windsurfere mulighed for at udnytte vindens kraft mere effektivt, hvilket reducerer belastningen på deres arme og forbedrer kontrollen. Der er to hovedtyper af windsurfseler : sædeseler og taljeseler .

Udslætsbeskyttere:

Udslætsbeskyttere er specialiseret tøj, der bæres af windsurfere for at give beskyttelse og komfort under windsurfingaktiviteter. Udslætsbeskyttere er designet til at sidde tæt mod huden for at minimere gnidninger og irritation forårsaget af konstant bevægelse og kontakt med vand.

Rigs:

Rigs i windsurfing refererer til sejlet, masten og bommen, der bruges til at drive og styre et windsurfingbræt. Riggen er den væsentlige komponent, der fanger vindens energi og driver windsurferen hen over vandet.

Veste:

Veste i forbindelse med windsurfing refererer typisk til personlige flydeanordninger PFD´er eller redningsveste, der bæres af windsurfere af sikkerheds og opdriftsformål. Du kan købe veste fra Jobe , O´neill wetsuits , Hurley , ION , Rip Curl og Roxy . Mere om Windsurfing: Windsurfing Board, Windsurfing Sejl, Mast, Bom, Mast Base, Sele, up haul og Fodstropper er tilbehør og dele af windsurfing. Windsurfingovertræk er designet til at beskytte windsurfingudstyr mod støv, snavs, UV stråler, fugt og andre miljømæssige elementer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk