Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Dykkerflasker

Dykkerflasker

Find et bredt udvalg af Dykkerflasker-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dykkerflasker

Mærker for Dykkerflasker

Hvordan vælger man en scuba flaske?

Flasker

Scuba flasker , også kendt som scuba tanke eller cylindre, er en kritisk komponent i scuba dykkerudstyr. Disse højtryksbeholdere rummer trykluft eller andre åndedrætsgasser, der tillader dykkere at trække vejret under vandet. Scuba flasker er normalt lavet af aluminium eller stål og kommer i forskellige størrelser og kapaciteter. Størrelsen og kapaciteten af en scuba tank bestemmer mængden af luft, som den kan rumme, hvilket igen bestemmer varigheden af et dyk. Scuba tanke er typisk fyldt med trykluft, som filtreres og renses for at fjerne urenheder og fugt, inden de sættes under tryk.

Kompressorer

Scuba kompressorer er højtryks luft supercharger systemer, der er skabt til at genopfylde tanke, som dykkere bruger til at ånde under vandet. Forskellene mellem denne type kompressor og klassiske kompressorer, der bruges til yderligere formål, er for det meste trykket og den resulterende hastighed af den luft, den kondenserer.

Remme, rygsække og cylinderbånd

Stropperne, rygsækkene og cylinderbåndene er meget vigtige for dykkerudstyr. Stropperne bruges til at holde selen på plads og forhindre gearet i at falde opad under dykning. Rygsække bruges til at opbevare alt det væsentlige i dem sikkert og på ét sted. Cylinderbåndene er generelt af rustfrit stål, som bruges til at binde to cylindre sammen som et dobbeltsæt.

Overflade trykmålere

Overfladetrykmålere , også kendt som SPG´er eller nedsænkelige trykmålere, er essentielle instrumenter, der bruges af dykkere til at overvåge mængden af luft, der er tilbage i deres scubatank. Disse målere er designet til at modstå vandtrykket og kan fastgøres til første trins regulator i en dykkertank. Overfladetrykmålere giver dykkere mulighed for at overvåge deres luftforsyning og planlægge deres dyk i overensstemmelse hermed. Dykkere skal altid tjekke lufttryksmåleren, før de går i vandet, for at sikre, at de har nok luft til at gennemføre dykket. De bør også tjekke måleren regelmæssigt under hele dykket og overvåge deres luftforbrug for at undgå at løbe tør for luft inden dykkets afslutning.

Tank equalizer

En dykkertankudligner , også kendt som en tanktrykudligner eller cylindertrykudligner , er en enhed, der bruges til at afbalancere trykket mellem to scubatanke. Den er designet til at udligne lufttrykket mellem to tanke, der bruges samtidigt af en enkelt dykker. Equalizeren består typisk af en ventil, der forbinder de to tanke sammen, så luft kan strømme mellem dem. Denne ventil er designet til at åbne automatisk, når der er trykforskel mellem de to tanke. Når lufttrykket i den ene beholder er lavere end den anden, åbner ventilen, og luft strømmer fra den højere trykbeholder til den lavere trykbeholder, hvilket udligner trykket mellem dem.

Mere om flasker:

Jo mere om flasker inkluderer tilbehør og dele, ventiler og analysatorer . Disse bruges alle til den bedste dykkeroplevelse, og professionelle dykkere holder dem som det væsentlige i deres rygsække. Du kan købe alt udstyr fra mærker som Cressi , SEAC , Mares , Aqualung og Apeks .