up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Instrumenter dykning

Instrumenter dykning

Find et bredt udvalg af Instrumenter-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Instrumenter

Mærker for Instrumenter

Hvilke instrumenter har jeg brug for til dykning?

Tilbehør og dele

Tilbehør og dele , du bør have til dykning, omfatter vandskifer og våde lærebøger for at hjælpe dig med at bevare og registrere dykkedetaljer. For at sikre tilbehør og målere kommer forskellige snore og clips i hånden for at holde dit udstyr lettere og give dig mulighed for at bringe tingene bekvemt. Store mesh tasker er fantastiske til at medbringe vådt udstyr Scuba dykkersæt sikkert. At have et reservekomponentsæt med dig gør det overskueligt at tage sig af mindre problemer på et dykkersted.

Kompasser

Kompasser er de enheder, der viser de grundlæggende retninger, der bruges til navigation og geografisk retning, eller som også er kendt for at definere retning sammenlignet med de magnetiske poler. Det indeholder typisk en magnetiseret pil, såsom en kompasrose eller kompaskort, som kan omdirigere til at orientere sig med magnetisk nord.

Dykker konsoller

Konsoler er sædvanligvis dirigeret til en computerflyveplads, hvor en bruger kan indtaste styring og se resultater såsom indvirkningen af indtastede ordrer eller statusmeddelelser fra computeren. Konsollen er ofte knyttet til en isoleret computer eller computersystem. Du kan købe disse konsoller fra disse mærker: Cressi , SEAC , Mares , og Apeks , og Aqualung .

Dybdemålere

Dybdemålere er den enhed, der bruges til at måle dybden under en betragtningsoverflade. De indeholder dybdemålere til dykning under vand og identiske applikationer, og tekniske værktøjer, der bruges til at vurdere dybden af hulrum og fordybninger fra en betragtet overflade. Ofte rettet som et dybdemikrometer kan dybdemåleren være en præcisionsbygget måleenhed, der kan give dybdeaflæsningen i en række forskellige målinger.

Dykkerslanger

Dykkerslanger bruges til at bringe væsker gennem luft eller væskemiljøer, og de bruges almindeligvis med klemmer, propper, dyser og flanger til at dirigere væskestrøm. En slange er et elastisk, konkavt rør skabt til at transportere åndegas fra den ene dykkertank til den anden. Slanger kaldes også af og til rør. Formen af en slange er normalt cylindrisk. Slangelayout er baseret på et udvalg af applikationer og implementeringer.

Trykmålere

Trykmålere er et instrument, der bruges til at måle trykket af den åndedrætsgas, der er til stede i beholderen, for at kontrollere, hvor meget gas der er tilbage i dykkertanken. Tryk er normalt værdigt i opdelinger af kraft pr. facettenhed. Dette er et af de vigtigste dykkerudstyr og hjælper dig med at vurdere din resterende vejrtrækningsgas i din dykkertank. Enheder, der bruges til at måle og angive tryk mekanisk , kaldes trykmålere, sammensatte målere eller vakuummålere tryk og vakuum.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk