Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

BCD-jakker

BCD-jakker dykning

Find et bredt udvalg af BCD-jakker-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i BCD-jakker

Mærker for BCD-jakker

Hvordan vælger man det bedste tilbehør til dykning?

Bøjer

Bøjerne er drivende genstande, der er forankret et bestemt sted for at dirigere eller advare dykkere, for at specificere steder hjælper de dykkeren med at følge det rigtige sted. Den kan forankres og forblive på plads eller lade den flyde med vandbølger.

Knive

Dykkerknivene er lavet af rustfrit stål, normalt med en intens skærekant og en savtandet kant. De varierer i størrelse fra meget små til store. Dykkerknivene er dykkerværktøjer med den spidse spids erstattet med et nysgerrigt værktøj til at skære eller ramme tingene.

Linjemarkører

Linjemarkører bruges til retning som en synlig og taktil forbindelse på en varig tilgang. Linjemarkører kan angive stedet for et sted, når to er placeret tæt på hinanden. Linjemarkører kan bestemmes ved at føle sig i mindre synlighed.

Hjul og spoler

Dykkerhjul er hjul, der bruges under dykning. Spoler anvender en omdirigeret overflademarkørbøje meget let, da der ikke er nogen tilstand for snoren at blive fanget i nogen form for midler. Hjulene er også nyttige til at lave spring til dykning.

Skifer og våde noter

En dykkeskifer og våde noter er meget vigtige i dykning. En skifer er et sletteligt papir eller bræt, mens våde sedler er kopier af det vandtætte papir. Hver kan skrives med en normal skriveblyant, og hvad end du noterer vil forblive der, indtil du med vilje sletter det. At have en dykkerskifer eller våde sedler er nemme måder at registrere detaljer under vandet til efter gennemgang.

Personlig pleje

Personlig pleje bruges til at håndtere kropsfitness og helbredelse og forebyggelse af skader forbundet med sport som dykning. Personlig pleje omfatter forskellige slags medicin og tilbehør til behandling af skader relateret til sport.

Veste

Dykkervesten er en vigtig komponent i dykkerudstyret. Denne vest bruges af en dykker til dykkereventyr. Dykkervesten har lommer til at holde regulator og vandflaske i. En vital funktion af vesten er at styre opdriften.

Mere om tilbehør:

Mere om tilbehør omfatter tilbehør, vedligeholdelse og rengøring, malingstusser, personlig pleje, solbriller, cargo lommer og strand. Du kan købe disse varer fra Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung og Apeks .