up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Weefine

Weefine

Alle ( Weefine )

Om Weefine

Weefine startede tilbage i 2010. Det er en del af et andet selskab kaldet Shenzhen YU MEI MING Technology Co., Ltd., og siden da har Weefine udviklet sig til at være god til at lave alverdens seje ting til undervandsfotografering. I 2018 tog Weefine et stort skridt ved at skabe en anden del af selskabet kaldet Foshan Weefine Technology Co., Ltd. i Foshan, Kina. Nu er Shenzhen stedet, hvor de tænker på nye ideer og skaber ting, og Foshan er stedet, hvor de laver disse ting. Det er som om, de har forskellige hold til både at komme op med seje ting og til at lave dem.
Weefine udforsker de hemmeligheder, der skjuler sig i havets dyb, og de ønsker at hjælpe folk, der elsker havet, med at tage fantastiske billeder af det. Weefine laver forskellige tilbehør og værktøjer til folk, der hjælper med at afsløre havets hemmeligheder.
Weefines lygter hjælper med at belyse dybderne af havet. Weefines lygter er lavet med stor omhu for at vise dig alle de fantastiske ting under vandet. De er som magiske lys, der gør alt klart og lyst, så dine undervandseventyr kan blive helt klare og seje.
Den Weefine bærbare skærm er som en lille skærm, du kan bære rundt nemt. Det er et praktisk apparat, der giver dig mulighed for at se ting fra din kamera eller andre gadgets på en større skærm. Weefines bærbare skærme giver dig fantastiske visuelle effekter og fungerer godt i et lille, let bærbart design.
Weefine lommelygter er som specielle lygter til undervandseventyr. Disse lommelygter er lavet for at hjælpe dig med at se klart i det mørke havdyp. De er som lyse lys, der gør det undervandssamfund synligt og smukt.
Weefine opladere er enheder, der giver energi til dine gadgets. Weefine opladere er strømkilder til dine elektroniske venner, såsom kameraer eller lys. Når dine gadgets løber tør for energi, gør Weefine opladeren det muligt at fylde dem op igen.
En Weefine kameraobjektiv er som et specielt øje til et kamera. Det hjælper kameraet med at se tingene klarere og på forskellige måder. Forestil dig, at det er som at sætte briller på et kamera, så det kan tage bedre billeder. Weefine kameraobjektivet er designet til at gøre dine billeder endnu smukkere og fange forskellige detaljer. Det er et fint værktøj til at gøre dit kamera endnu bedre til at fange verden omkring dig.
Weefines kamera tilbehør er specielle objektiver, monteringer eller andre værktøjer, der hjælper med at tage awesome billeder. Det er som at give et kamera nogle opgraderinger, så det bliver mere alsidigt og i stand til at fange forskellige slags øjeblikke.
Weefine er de bedste til at udforske og tage billeder under vandet. Vi definerer god kvalitet, pålidelighed og altid stræber efter det perfekte. Weefine spændende rejser, hvor deres produkter handler om innovation, klare ideer og uendelige eventyr. Weefine lyser din verden under vandet op, og kombinerer nye ideer med klare visioner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk