up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sea To Summit

Sea To Summit

Afdelinger

Tasker og Tørbokse

Alle ( Sea To Summit )

Om Sea To Summit

Letvægts udendørs produkter var svære at finde i Australien i begyndelsen af 80'erne, så Roland Tyson, Sea to Summit ejer og administrerende direktør, begyndte at lave sine egne.
Efterspørgslen efter Rolands produkter voksede, og i 1984 var han engageret i at designe udstyr til to frygtløse australske eventyrere, der besteg en tidligere uskaleret rute op ad den nordlige side af Mount Everest.
Disse eventyrere blev senere de første australiere, der skalerede bjerget, og de første mennesker, der gjorde det uden supplerende ilt eller lokale guider. De var så imponeret over deres udstyr, at i 1990 da en af eventyrerne planlagde en ekspedition fra 'havet' i Bengalbugten til 'toppen af Mount Everest, bad han igen Roland om at designe og udvikle redskabet til ham. Denne ekspedition var også vellykket, og Sea to Summit-mærket blev officielt født.
Nøglen i dag, som det var dengang, er brugen af avanceret teknologi til at designe og udvikle udstyr, der er holdbart og let, bygget til ekstreme miljøer og aktiviteter, der skubber grænserne.
Sea to Summit er siden vokset til at blive et prisvindende globalt brand, internationalt anerkendt for at producere teknisk eventyrudstyr solgt i mere end 60 lande.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk