Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Dykkervægtsystemer

Dykkervægtsystemer

Find et bredt udvalg af Dykkervægtsystemer-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dykning vægtsystemer

Mærker for Dykning vægtsystemer

Hvad bruges dykkervægte til?

tilbehør

Tilbehøret til dykkervægt er de vigtigste forsyninger for dykkernes sikkerhed. Tilbehøret inkluderer en ring til vægtbæltet, et lommebælte og skridsikre spændeledninger . Ringen til bæltet kan give et sikkert fastgørelsespunkt for tilbehør eller ekstra vægte til bæltet. Et dykkerlommebælte er et specialiseret bælte designet til dykning eller andre vandaktiviteter. Spændeledninger er metal eller plastikvægte, der fastgør bæltet for at give den nødvendige vægt.

Baudriers

Baudrierne bruges til ideel vægtfordeling. Dens anatomiske formation giver en mere passende pasform. Baudrierne leveres med særligt praktiske vægtkasser med slidser til vandafledning. Den har også mulighed for at justere opdriften med et gennemsnit på 500 g eller 1 kg pund, op til et max på 5 kg. Fleksible, fyldte skulderremme af baudriers har lynlåse for mere fremtrædende beskyttelse og øjeblikkelig udledning i problemer.

bælter

Vægtbælte bruges til at forbinde bly dykkervægte i nærheden af din talje og er lavet af nylon eller syntetisk gummi. Du kan vælge materialet til bælterne efter dit personlige valg, og hvordan du vil bruge dem. De kommer ofte med rustfrit stållås, og bælterne er normalt 50 60 tommer lange og er skabt til service under vandet, mens de dykker. Den rustfri stållås er Quick Release til de omstændigheder, hvor du kan kræve at du slipper dit bælte. Selve bæltet er lavet af et holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for skader fra UV og ru overflader.

Spænder

Spænderne eller spænderne er de værktøjer, der bruges til at fastgøre to løse ender af dykkerbælterne, med den ene ende forbundet til den og den anden styret af dykkerbælterne på en beskyttet, men fleksibel måde. Disse spænder er normalt lavet af rustfrit stål og bruges til at fastgøre vægtremmene. Der findes mange forskellige typer spænder på markedet. Du kan vælge det, der passer til dit vægtbælte og det udstyr, du køber det til. Du kan købe spænderne fra mærker som Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , og Aqualung .

Vægte

Dykkervægte er genstande, der bruges af dykkere og fridykkere til at øge deres samlede vægt under vandet. Disse vægte er designet til at opveje den naturlige opdrift af en dykkers krop og udstyr, så de kan sænke sig og forblive i en ønsket dybde uden at bruge overskydende energi. Dykkervægte er ballastvægten, der tælles af en dykker eller dykkerudstyr for at balancere ekstra opdrift. Du kan bruge vægtene efter dit behov og situationen i det område, du dykker i. Det afhænger også af dine dykkerevner.