Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Elektronik og computere

Elektronik og computere dykning

Find et bredt udvalg af Elektronik og computere-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik og computere

Mærker for Elektronik og computere

Hvordan vælger man det bedste elektroniske undervandsudstyr?

Dykkerkameraer

Undervandskameraer er specielt skabt til at tage billeder og videoer under vandet. Det kan bruges til optagelser under svømning såvel som dykning. Nogle af disse kameraer er endda automatiske og kan nemt sænkes fra vandoverfladen for at tage billeder og lave videoer automatisk. Disse er særlige kameraer, der inkluderer vandtæt belægning, der holder dem beskyttet mod vand.

Dykkercomputere

Dykkercomputere er de enheder, der bruges af en undervandsdykker til at beregne dykkertiden og dybden under et dyk og bruge disse data til at skrive i dykkerlogbøgerne. Dykkercomputeren leverer de dykkedetaljer i realtid, du har brug for for at dykke korrekt. Dykkercomputerne samler dybde og tidsdata og bruger dem i et dekompressionsmål til at følge det flydende nitrogen i din krop, mens du dykker.

Dykke fakler

Dykkerfakler er lyskilderne taget af en vanddykker for at lysne undervandsomgivelserne op; de er vandafvisende, så de kan nemt arbejde under vandet. Scuba dykkere holder normalt selvstændige fakler, men nogle gange kan dykkere holde lys drevet af en ledningsforsyning. Der findes mange forskellige modeller og mærker af lommelygter, og du kan frit vælge den, der passer til din kørestil og dine krav. Dykkerlygten skal have en køretid på minimum 5 timer, så du nemt kan nyde din dykning uden spændinger.

Dykkerure

Dykkerurene er de ure, der bruges til at se tiden under dykning. Disse ure er vandtætte til mindst 200 meter. Dykkerurene er læselige under vandet og har lysstyrke til svagt lys eller mørke forhold. Dykkerure leveres med en bevægelig kant, der gør det muligt for brugeren at forstå, hvor længe de har været under vandet. Dykkerurene har gummi eller rustfrit stålbånd. De er de mest fleksible til vand og kan tåle det hårde sollys og fugt.

Mere om elektronik til dykning:

Jo mere om elektronik til dykning omfatter tilbehør og dele, batterier, celler og opladere . Batterierne oplades med strøm og leverer strøm til din lommelygte. Celler bruges også til at levere energi til dykkerbrænderen, og opladere bruges til at oplade faklernes batterier. De mærker, der tilbyder disse varer, er Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung og Apeks .

Når du vælger elektronisk undervandsudstyr til dykning, er der flere faktorer, du skal overveje for at sikre, at du vælger det bedste udstyr til dine behov. Her er nogle vigtige overvejelser:

Formål: Bestem det specifikke formål med det udstyr, du har brug for. Har du brug for en dykkercomputer til at spore dine dykkeparametre? Eller har du brug for et undervandskamera til at tage billeder og videoer? Forskelligt elektronisk undervandsudstyr tjener forskellige formål, så det er vigtigt at vide, hvad du har brug for.
Funktioner: Overvej de funktioner, du har brug for til dit udstyr. Til en dykkercomputer har du muligvis brug for funktioner såsom luftintegration, multipel gaskapacitet og dekompressionsplanlægning. Til et undervandskamera har du muligvis brug for funktioner som billedstabilisering, høj opløsning og dybdevurdering. Sørg for, at det udstyr, du vælger, har de funktioner, du har brug for til dine specifikke formål.
Kvalitet og holdbarhed: Elektronisk undervandsudstyr kan være dyrt, så det er vigtigt at vælge udstyr, der er bygget til at holde og kan modstå det barske undervandsmiljø. Se efter udstyr, der er lavet af materialer af høj kvalitet og har en god track record med hensyn til holdbarhed og pålidelighed.
Brugervenlighed: Overvej udstyrets brugervenlighed, især hvis du er nybegynder. Se efter udstyr, der er nemt at sætte op, betjene og forstå, og som har en intuitiv brugergrænseflade.
Kompatibilitet: Hvis du allerede har andet dykkerudstyr, skal du sørge for, at det elektroniske udstyr, du vælger, er kompatibelt med dit eksisterende udstyr. Dette sikrer, at dit udstyr fungerer problemfrit sammen og undgår kompatibilitetsproblemer.